USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Контрабандисти везли підводою утеплювачі для труб. ФОТО

22 Березня 2011 11:44
У Шацькому районі на Волині прикордонники відділу «Піща» затримали трьох мешканців села Пулемець, які везли на гужовій підводі 19 ящиків утеплювачів для труб.
Затримані пояснили, що не мають до вантажу ніякого відношення. Мовляв, в село приїхав мікроавтобус та невідомі попросили їх перевезти на підводах коробки до кордону. Про це повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.
Порушники кажуть, що з білоруської сторони їх мали зустріти. За це пообіцяли винагороду по 20 доларів кожному.
Попередню інформацію про можливе незаконне переміщення товарів через держкордон надали оперативники прикордонного підрозділу.
Один з прикордонних нарядів близько 22-ї години почав прослуховувати в лісовій тиші рух гужових повозок у бік державного кордону.
Охоронці кордону перекрили напрямок руху ймовірних порушників і невдовзі затримано 3-х невідомих, які на двох гужових повозках перевозили великогабаритні коробки до кордону.
Після проведення процесуальних дій рішення щодо затриманих винесе міжрайонний суд, а 950 штук утеплювачу для труб та гужовий транспорт буде передано в митницю.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пограничник Показати IP 22 Березня 2011 12:06
Ох, и поймали же контрабандистов..., а когда целые фуры проходят-фотографий нету!
мирек Показати IP 22 Березня 2011 15:39
пограничник прав.смешно коня арестовали
Ваша Люба-Ша))) Показати IP 22 Березня 2011 19:37
Резонансна справа ))) така ж як резонансні справи податкової!!! Дармоїди!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus