USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Контрактник з Волині, якого знайшли повішеним, отримував смс від кредитних спілок

18 Лютого 2020 21:50
На телефоні контрактника з Волині, який звів рахунки з життям у військовій частині А 3358, що у місті Житомир, знайшли повідомлення від кредитних спілок.

Про це Суспільному розповів військовий прокурор Житомирського гарнізону Ігор Кринін.

Тіло чоловіка знайшли напередодні повішеним у душовій кімнаті військового гуртожитку. Як розповів Ігор Кринін, у війську волинянин був з листопада 2018-го. Нині тіло чоловіка направили на експертизу. Триває слідство. Розглядають кілька версій самогубства.

Військовий прокурор Житомирського гарнізону Ігор Кринін: "Під час огляду тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильство, на тілі не було виявлено. Було біля нього виявлено мобільний телефон у приміщенні. На заставці якого була передсмертна записка. Військовослужбовець був сам, мав врівноважений характер. На мобільному телефоні було виявлено декілька повідомлень від кредитних спілок про наявність заборгованості".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нато Показати IP 19 Лютого 2020 08:35
А не на тілі були сліди? Які сліди в душовій знайшли? Відбитки, ворсинки на тілі, сліди взуття тощо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus