USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Кордон надійно захищено, диверсантів не виявлено. Як минула ніч на Волині

4 Березня 2022 10:42
Ніч з 3 на 4 березня на Волині минула спокійно.

Про поточну ситуацію станом на 10:00 4 березня повідомив голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

"9 день війни. Ніч пройшла спокійно, кордони області не порушені. Загалом ситуація контрольована. Диверсійних груп на Волині не виявлено.

Багато людей стривожені через інформацію Генштабу ЗСУ щодо руху окупантів у Волинському напрямку. Пояснюю: за термінологією військових «Волинський напрямок» включає у себе не лише Волинську область. У сьогоднішній оперативній інформації Генштабу ЗСУ зазначені населені пункти Київської області. Будьте спокійні.

Кордон Волині під надійним захистом. Наші військові відмінно виконують свою роботу, а нам лишається добре виконувати свою.

Адже у кожного свій фронт робіт – хтось допомагає та підтримує військових, хтось забезпечує життєдіяльність області.

Волинь піклується про свої мешканців, а також допомагає іншим областям. Про це обов’язково ще розповімо", – повідомив Юрій Погуляйко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus