USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Це 7 чи 8 область, де я буду працювати», – новий голова Волинської ОДА Погуляйко

3 Грудня 2019 16:09
Новопризначений очільник Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко зазначив, що, незважаючи на звернення депутатів Волиньради щодо недопущення його призначення, він не вбачає перешкод для роботи на новій посаді.

Про це йшлося після закінчення наради 3 грудня за участю першого заступника керівника Офісу президента Сергія Трофімова.

Сергій Трофімов прибув до Луцька, аби представити нового голову Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

На запитання журналістів про те, як він сприймає позицію волинських депутатів, які виступали проти його призначення на посаду голови облдержадміністрації, Юрій Погуляйко відповів, що не вбачає в цьому перешкод.

«Представник вашої області працював у Одеській області (народний депутат від Луцька Ігор Палиця свого часу очолював Одеську облдержадміністрацію, – ВН), то чому я не можу працювати на Волині?» – сказав Юрій Погуляйко.

Він також додав: «Це 7 чи 8 область, де я буду працювати».

Коментуючи звернення депутатів Сергій Трофімов зазначив, що «це емоційне рішення, а не раціональне».

Нагадаємо, 28 жовтня уряд погодив призначення головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка. Дещо раніше лідер Національного Корпусу Андрій Білецький оприлюднив відео, у якому розповів, що у зриві акції протесту проти відведення українських військ у Золотому винен ексзаступник голови Луганської ОДА Юрій Погуляйко. Також Білецький зазначив, що Погуляйко відомий на Луганщині як людина, яка «кришує» незаконну вирубку лісу.

Волиняни з недовірою та без ентузіазму зустріли новину про ймовірне призначення колишнього міліціонера, посадовця з Луганщини, адже після звільнення киянина, колишнього заступника Міністра внутрішніх справ Олександра Савченка всі очікували, що Волинь нарешті отримає місцевого керівника.

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до президента Володимира Зеленського щодо призначення керівником Волинської ОДА поліцейського з Луганщини. Він зазначає, що не може бути керівником області людина, яка працювала і жила в іншому регіоні.

Своєю чергою, депутати Волинської облради на позачерговій сесії прийняли звернення до президента з вимогою не призначати Погуляйка головою Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ВВК Показати IP 3 Грудня 2019 16:40
Видно як процвітають попередні 7 областей
скептик Показати IP 3 Грудня 2019 17:11
"ЦЕ 7 ЧИ 8 ОБЛАСТЬ, ДЕ Я БУДУ ПРАЦЮВАТИ" чергова сходинка на карєрній драбині, до якої можна витерти ноги
скептик Показати IP 3 Грудня 2019 17:12
а як з обіцянкою ліквідувати державні адміністрації ?
! що? Показати IP 3 Грудня 2019 17:22
"...то чому я не можу працювати на Волині?.. Це 7 чи 8 область, де я буду працювати».
євген Показати IP 3 Грудня 2019 19:57
Чоловік видно ніколи не спілкувався з йододефіцитними волиняками, які заразилися галицьким рагулізмом.
Анонім до євген Показати IP 3 Грудня 2019 21:07
попугайко, не шифруйся під євгена. ти як кіт за шторою - хвіст торчить.
пенсіонер ОВС Показати IP 3 Грудня 2019 20:46
Почніть із себе.Віддайте "кревно зароблені" 3 мільйони грн. онкохворим дітям.Якщо ні то їдьте в Луганську область.Стільки мільйонів і квартир з машинами на грошове забезпечення працівника ОВС не купиш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus