USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кордон штурмують навіть вагітні з чотирирічним дитям

8 Грудня 2009 14:25
У ніч на вівторок за 10 метрів від українсько-білоруського кордону вартові затримали двох вагітних жінок та чоловіка, який вів за руку чотирирічного хлопчика. З’ясувалося, кордон намагалися штурмувати нелегальні мігранти з Афганістану.
 
Родина афганців блукала поблизу білоруського пункту пропуску Дивин пізнього вечора. Коли зовсім смеркло, нелегали рушили до України.
 
Тим часом за ними слідкували білоруський патруль. З іншого боку кордону українські вартові побачили потенційних порушників у прилади нічного бачення. І про всяк випадок повідомили сусідів-колег за рубежем.
 
Як повідомляє Державний прикордонник комітет Білорусі, пінські прикордонники затримали вагітних жінок та чоловіка з дитиною. Під час допиту афганці зізналися, що спочатку прибули з Росії до білоруського міста Гомеля. Звідки приїхали до селища Дивин, що на рубежі з Україною. Далі нелегали планували потрапити на Волинь. Потім дістатися українсько-польського кордону, форсувати Західний Буг і далі мандрувати до однієї з європейських держав. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 14:51
а ще й вагітна! хоча б про дитину подумала, про її здоров'я!
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 15:55
Цікаво у скільки їм обійшлась подорож до кордону з Україною ???
seal Показати IP 9 Грудня 2009 08:21
to Orest. Не плутайте демократію з комунізмом. Демократія не означає майнової рівності населення. при любій демократії були і будуть бідні і багаті. І не завжди це залежить від держави чи уряду.
seal Показати IP 9 Грудня 2009 08:26
А те, що з Афганістану втікають, хто куди може - дивуватись не доводиться. Адже сам Хамид Карзай заявляє, що на відновлення порядку в країні необхідно 15-20 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus