USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Королева Єлизавета позбавила принца Гаррі та його дружину королівських титулів

18 Січня 2020 23:45
Принц Гаррі та його дружина Меган більше не будуть працювати членами британської королівської сім’ї, і вони не будуть використовувати свої титули королівської величі, оскільки вони йдуть в незалежне майбутнє, заявив Букінгемський палац в суботу. Подружжя не зможе користуватися державним фінансуванням.

«Гаррі, Меган і Арчі завжди будуть дуже улюбленими членами моєї сім’ї», – сказала королева Єлизавета в своїй заяві.

«Я усвідомлюю проблеми, з якими вони зіткнулися в результаті ретельного вивчення протягом останніх двох років, і підтримую їхнє прагнення до незалежного життя».

Королева додала, що вона "особливо пишалася тим, що Меган Маркл стала одним з членів сім’ї.

У Палаці повідомили, що Гаррі і Меган більше не будуть отримувати державні кошти, і вони повернуть гроші, витрачені на реконструкцію їх котеджу у Віндзорі. За словами представників палацу, зміни набудуть чинності навесні цього року.

Раніше повідомлялося про те, що співробітників британської королівської резиденції подружжя в Фрогмор-котедж звільнили, а будинкоутримувача та інших ключових співробітників перевели на іншу роботу.

Принц Гаррі і Меган Маркл 8 січня відмовилися від звання членів королівської сім’ї, зберігши за собою титули герцога і герцогині Сассекських. Вони заявили, що надалі планують відмовитися від фінансування з держбюджету і стати фінансово незалежними. Передбачалося, що Фрогмор-котедж залишиться їх офіційною резиденцією у Великій Британії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus