USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Справжня «бомба»: Принц Гаррі і Меган Маркл випустять книгу про таємниці королівського життя

29 Квітня 2020 07:00
Принц Гаррі і Меган Маркл найняли двох журналістів, Омід Скобі і Керолін Дюран, які допоможуть написати подружжю сенсаційну біографію. Відома навіть робоча назва книги – Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan (Сучасні королівські особи в деталях: реальний світ Гаррі і Меган).

Про це пише УНІАН із посиланням на видання The Sun.

Книга буде об’ємною – понад 300 сторінок, а вийде вона вже в серпні 2020 року. Герцоги розкажуть всю правду про своє життя при дворі з моменту їхнього весілля в травні 2018 року.

Свої одкровення пара називає справжньою «бомбою», яка, не виключено, спровокує серію скандалів в британській королівській сім’ї.

Раніше ЗМІ повідомляли, що принц Гаррі і Меган Маркл купують маєток у зірки Голлівуду Мела Гібсона. За інформацією, подружжя пригледіли особняк в Майамі за 12 мільйонів фунтів стерлінгів, який належав оскароносному актору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus