USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коронавірус на Київщині виявили у дружини нардепа Шахова. Уточнено

19 Березня 2020 13:32
Другою людиною, у якої виявили коронавірус у Київській області, виявилася дружина народного депутата Сергія Шахова, у якого підтвердили коронавірус 18 березня. Їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Про це пише Українська правда.

«У Київській області підтверджено другий випадок захворювання на коронавірус. Це жінка, член родини першого хворого в Київській області. Наразі їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості», - йдеться у повідомленні Київської ОДА.

Першим хворим на коронавірус у Київській області виявився народний депутат групи «Довіра» Сергій Шахов.

Народний депутат Сергій Шахов, у якого виявлено коронавірус, уточнив, що захворіла його дружина, а не сестра. Про це він сказав під час включення у Facebook. Він зазначив, що його рідні, коли дізналися про його діагноз, зробили тести. «Сьогодні повідомили, що в дружини підтверджено захворювання», - зауважив Шахов. «Дружина почувається нормально. Вона в ізоляції», - додав він.

Нардеп обіцяв двічі на добу виходити на зв’язок у прямому ефірі Facebook.

За його словами, наразі чекає на результати аналізів щодо коронавірусу матір нардепа. Вся сім’я Шахова ізольована.

Щодо свого самопочуття, то нардеп зазначив, що час від час у нього піднімається температура.

У Київській ОДА додали, що наразі в області виявлено 5 випадків підозри на захворювання. З них 2 людей госпіталізовані у Білій Церкві, 2 – у Києво-Святошинському районі, 1 – у Броварах (не підтвердився).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SOS Показати IP 19 Березня 2020 15:32
У Донецькій області чоловік приїхав з Єгипту і привіз цю заразу,але, що робити якщо у Луцьку ті, що приїхали з такого ж відпочинку на другий день вийшли на роботу? Працівники не наважуються сказати в очі таким відпочивальникам, а до відпочивальників це тупо не доходить. Що робити?
Кріпак до SOS Показати IP 19 Березня 2020 17:05
Ну, ми саджали на палю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus