USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кошти ДФРР: які об’єкти на Волині можуть добудувати у найближчі роки

25 Січня 2019 17:47
Будівництво і реконструкція шкіл та дитсадків: інвестиційні проекти, які планують профінансувати цьогоріч з коштів Державного фонду регіонального розвитку, можуть завершити у 2020 році.

Про це йшлося під час засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку 25 січня.

Члени комісії розглянули перелік інвестиційних проектів, що фінансуються за кошти державного фонду регіонального розвитку, які будуть перехідними цього року та завершеними у 2020. Так, зі слів заступника голови облдержадміністрації Валентина Цьося, 20 мільйонів гривень з ДФРР планують залучити на будівництво школи в селі Башлики Ківерцівського району. На нове будівництво школи на 600 місць у селі Головне Любомльського району хочуть залучити 15 мільйонів. Для добудови школи у селі Вербка Ковельського району потрібно 15 мільйонів. Очевидно, на об’єкті буде ще третя черга будівництва, а цьогоріч хочуть профінансувати завершення будівництва спортивної зали та їдальні та ввести будівлю в експлуатацію. У селі Дачному Ківерцівського району не змогли розпочати будівництво ДНЗ з причини коригування проекту. Отже, об’єкт ставлять у плани на 2019 рік, розраховуючи отримати кошти спецфонду ДФРР, які не надійшли торік. У 2018 році здійснили частину робіт з реконструкції Гірківської ЗОШ Любешівського району, тож планують використати ще 4,63 мільйона.

Розпочали також реконструкцію Маневицької ЗОШ – влітку замінили вікна, частково зробили дах, наступним етапом стане утеплення стін і реконструкція приміщень. Решту робіт планують перенести на 2020 рік та завершити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus