USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кошти, зароблені митницею на дороги Волині, ще не прийшли

10 Квітня 2017 12:48
Волинська митниця понад план за перший квартал цього року заробила 341,5 млн грн. З них половина мала б надійти на ремонт волинських доріг. Однак, ці гроші досі в держбюджеті, чекають перерозподілу.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА 10 квітня.

Зокрема, згідно з інформацією Волинської митниці, на ремонт доріг Волині митниця заробила 170,8 млн грн. Нагадаємо, вже декілька років на Волині діє урядовий експеримент, у рамках кого 50% від перевиконання індикативних показників Волинської митниці спрямовується на ремонт автошляхів. За ці кошти ремонтували трасу Луцьк-Львів.

Однак, попри те, що митниця вже озвучила конкретні суми перевиконання та обсяги фінансування ремонту доріг, ці кошти для Волині ще не стали реальністю. Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, 170,8 млн грн - це загальний обсяг коштів на ремонт та відновлення доріг. Але, кошти надійдуть в область після розрахунків, зроблених відповідно до Методики Мінфіну. І тільки потому буде відомо, скільки надійде коштів на рахунок області для доріг. Нині ці кошти – в державному бюджеті, і їх немає в розпорядженні облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus