USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На місцеві дороги Волинь отримає майже 73 млн

15 Грудня 2021 13:02
Наприкінці року уряд планує затвердив черговий транш субвенції на місцеві та комунальні дороги. Оскільки звітний період скоро завершиться, то громади просять оперативно подавати акти виконаних робіт, якщо такі є, аби отримати гроші.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив депутат облради, голова бюджетної комісії Орест Маховський.

З його слів, Кабмін на засіданні 15 грудня розподілить на Волинську область додатково 72,9 мільйона гривень на місцеві дороги та вулиці у населених пунктах.

«Якщо хтось із громад уже завершив ремонт вулиць, але ще не отримав кошти субвенції – подавайте оперативно акти виконаних робіт у департамент інфраструктури ОДА, аби взяти участь у розподілі коштів субвенції», - наголосив він.
Нагадаємо, у жовтні після перерозподілу коштів, здійсненого Волинською облдержадміністрацією, громади з’ясували, що не дорахуються мільйонів гривень на дороги, оскільки з них зняли попередньо передбачене фінансування. В окремих громад уже були виконані роботи або ж розпочалися.

На початку грудня громадам таки додали 55,5 мільйона гривень, проте були закриті не всі потреби: фінансування отримала приблизно половина громад, з яких зняли кошти восени.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus