USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Які волинські громади отримали гроші на дороги. Перелік

23 Грудня 2021 08:00
На Волині розподілили майже 73 мільйони гривень додаткової субвенції на ремонт місцевих та комунальних доріг.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії облради.

Зокрема, як повідомив керівник департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк, на Волинь надійшло 72,917 мільйона гривень субвенції на місцеві та комунальні дороги.

З них 53,217 мільйона спрямують департаменту інфраструктури ОДА, а решту – 19,7 мільйона – надійде територіальним громадам, які встигли надати акти за виконані дорожні роботи.

Зокрема, бюджет Шацької селищної територіальної громади отримає 5,75 мільйона гривень, Сереховичівська громада – 94 тисячі гривень, Любешівська громада – 1,25 мільйона гривень, Смідинська громада – 1 мільйон гривень, Ківерцівська громада – 1,82 мільйона, Луцька громада – 7,846 мільйона, Камінь-Каширська громада – 3,19 мільйона, а з видатків для Олицької селищної територіальної громади запланували зняти 1,25 мільйона раніше передбачених коштів.

Голова бюджетної комісії, депутат облради Орест Маховський зауважив, що це другий транш субвенції на дороги, який депутати розподіляють у грудні. З його слів, наразі практично закритий весь перелік вулиць в громадах, які були раніше зняті з фінансування, проте роботи були виконані. Єдине, додав він, деякі громади не встигли оперативно надати підтверджувальні документи про виконання робіт. Тож він поцікавився, чи отримають вони кошти.

Представник департаменту інфраструктури Сергій Мишленик запевнив, що громади, які до кінця 2021 року не встигнуть отримати гроші за виконані роботи, отримають їх із січня наступного року.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus