USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хіти з «Гри престолів», «Гаррі Поттера» і «Warcraft»: Lords of the Sound підкорили лучан

27 Квітня 2018 07:01
У фантастичний світ, наповнений неймовірними пригодами та усюдисущими небезпеками, потрапили лучани під час концерту симфонічного оркестру Lords of the Sound.

Музичний колектив на чолі з головним диригентом Віталієм Саражинським підкорював своїм професіоналізмом, вишуканістю та відмінно підібраними хітами програми «Music is coming» 26 квітня у РЦ «Промінь».

«Ні для кого не секрет, що буквально вчора ми повернулися із великого європейського туру. Я з великою впевненістю можу сказати, що, де б ти не був, вдома найкраще. І в підтвердження цих слів є ваші теплі, щирі оплески для кожного з музикантів. Так тепло приймає тільки домівка. Зараз ми вирушимо в захопливу подорож, де на вас чекає неймовірний, загадковий, фантастичний, місцями космічний світ музики», – анонсував на початку концерту ведучий заходу.

Водночас він зазначив, що цей виступ є особливо знаковим для двох музикантів Lords of the Sound – лучан Максима Остаповича і Станіслава Павловича.
Насамперед Lords of the Sound представили хіти з таких фільмів і серіалів, як «Гаррі Поттер», «Володар перстнів», «Пірати Карибського моря», «Гра престолів», «Аватар» і «Warcraft: Початок».
Для того, аби публіка змогла перенестися в кожен із чарівних світів, всі музичні твори супроводжував відеоряд із найкращих епізодів тієї чи іншої стрічки, що дозволило залу повністю відключитися від реальності.

Наступна частина концертної програми включала переважно композиції, створені для комп’ютерних ігор. Це, наприклад, The Witcher, World of Warcraft, Skyrim, Assassin's Creed та Mortal Kombat.

Також пролунали хіти до фільмів «Ван Хелсінг», «Велика стіна» та серіалу «Вікінги».
Останньою в концертній програмі зазвучала композиція Діви Плавалагуни з фільму «П’ятий елемент». А на біс оркестр виконав пісню з хоббітовського дня народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus