USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельчани, будинки яких затопило, зірвали сесію міськради й не випускають із зали мера

28 Грудня 2017 11:25
Мешканці двох вулиць у Ковелі, будинки, подвір’я та городи яких повністю затопило водою, обурені бездіяльністю місцевої влади. У відчаї вони прийшли до приміщення Ковельської міської ради з вимогою прийняти запит депутатки від УКРОПу Галини Стасюк на виготовлення проектно-кошторисної документації щодо проведення централізованої зливової каналізаційної системи на їхніх вулицях.

Інцидент трапився 28 грудня під час засідання сесії Ковельської міської ради.

Запит, однак, не прийняли, адже місцеві депутати від ВО «Батьківщина» не проголосували «за». Як результат – мешканці затоплених вулиць зірвали засідання сесії та досі не випускають із зали мера Ковеля Олега Кіндера.
Відзначимо, що із проблемою затоплення ковельчани, мешканці вулиці Назарія Яремчука та провулку Лермонтова, зіткнулися ще 14 грудня. Усе через підвищення рівня ґрунтових вод і відсутність зливової каналізації.

«Зараз навколо будинків стоїть вода, в будинках – теж вода, затоплені погреби, свинарники, двори. Щоб пройти до будинку, люди прокладають місточки з дощок. Через вологість просідають будинки, гниють стіни і підлога в оселях. І це просто катастрофа для людей», – повідомив депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс.



Він розповів, що із підтопленням ковельчани мали справу й раніше, але ситуація загострилася після того, як ділянки, на котрих були проведені канали для відведення води, надали у приватну власність.
Зазначимо, під тиском місцевих мешканців та депутатів, Олег Кіндер зрештою погодився поїхати на місце затоплень, аби на власні очі переконатися в існуванні проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 28 Грудня 2017 12:54
А які пики наїли місцеві депутати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus