USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ковельчанина, якого розшукували декілька днів, знайшли мертвим у лісі

24 Травня 2019 14:17
Ковельчанина Волидимира Бутмирчука, який поїхав зі свого дому на велосипеді та не повернувся, знайшли повішеним у лісосмузі поруч із містом.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині, пише ВолиньPost.

Нагадаємо, 16 травня опівдні 22-річний житель міста Ковель поїхав зі свого будинку у невідомому напрямку на велосипеді. Тоді повідомлення з проханням допомогти у пошуках розмістила його мати Анастасія Бутмирчук у мережі Facebook.

На момент зникнення при собі Володимир не мав грошей і мобільного телефону. Рідні та знайомі не помічали у нього звички зникати з дому на довго і без попередження. Однак у поліції повідомили, що хлопець інколи мав дивну поведінку і схильність до думок про самогубство.

Нагадаємо, у мережі публікували відео, де хлопець від'їжджає на своєму велосипеді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus