USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельчанина, який торгував зброєю, засудили до 4 років позбавлення волі

29 Вересня 2020 15:57
За принципової позиції прокурорів Волинської обласної прокуратури ковельчанин відбуватиме реальне покарання за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами (ч.1 ст. 263 КК України).

Ще у 2016 році 39-річного волинянина викрили в незаконному зберіганні й збуті двох гранат «Ф-1», тротилової шашки, пістолета «Walter» із глушником та набоїв до нього, повідомляє прокуратура Волинської області.

Ковельський міськрайонний суд тоді призначив чоловікові покарання у виді чотирьох років позбавлення волі зі встановленням однорічного іспитового строку.

Не погодившись із цим вироком, прокурори оскаржували його в судах апеляційної та касаційної інстанцій.

Нині Тернопільский апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції та постановив новий вирок, яким ковельчанина засуджено до реальної міри покарання – чотирьох років позбавлення волі.

Вирок набрав законної сили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus