USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Ковельські веслувальники вдало виступили в Парижі

6 Липня 2022 00:38
2-3 липня Париж приймав відкритий турнір з академічного веслування PARA-ROWING REGATTA TO PARIS. Спортсмени спробували свої сили на веслувальному каналі, на якому проходитимуть заїзди на Олімпійських та Паралімпійських іграх в 2024 році.

У складі збірної команди України виступали ковельчани Станіслав Самолюк та Дмитро Герез, повідомляють у Ковельській міськраді.

За підсумками першого дня змагань у чоловічій одиночці (Pr3 m1x) Станіслав завоював золото, Дмитро – бронзу. До слова, у цьому заїзді увесь п’єдестал належав українцям.
Наступного дня наші веслувальники змагалися в екіпажах, де продовжили медальну серію.

Дмитро Герез разом із лучанином Андрієм Сивихом стали срібними призерами в двійці без стернового (Pr3 m2-), поступившись французам лише на 0,3 секунди.
Станіслав Самолюк разом з колегою із Черкас Дарією Котик у двійці мікс (Pr3 mix2x) впевнено здобули перемогу, випередивши найближчих суперників на 5 секунд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus