USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі – Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное

23 Вересня 2023 20:20
Цими вихідними Ковель приймає XXXІХ Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное. Їх традиційно приурочили до Дня машинобудівника.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

16 команд з Волинської, Київської, Одеської, Кіровоградської, Донецької, Черкаської, Львівської, Рівненської та інших областей приїхали помірятися силами.

Сьогодні відбулося урочисте відкриття представницького форуму. Право підняти Державний Прапор України надали бронзовій призерці чемпіонату світу серед юніорів, ковельчанці Олександрі Шворак.
Серед гостей – міський голова Ігор Чайка, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко, президент Волинської федерації веслування на байдарках і каное Андрій Шевчук, віцепрезидент федерації каное України Андрій Маслюк, головний суддя Петро Магир.
Читати ще: Європейський тиждень спорту в Україні стартував з Володимира

Приїхав підтримати команду, в якій виступає і його син, мер міста-партнера Ковеля Сміли Сергій Ананко.
Особливо тепло привітали спортсменів з Бахмута та Маріуполя, які нині тренуються у Полтаві.
До присутніх звернувся міський голова Ігор Чайка, який пригадав, як ковельські спортсмени зробили неймовірне на чемпіонаті світу з веслування на човнах «Дракон» в Таїланді: фінішували практично у затопленому човні перед очима в публіки, яка не вірила, що це можливо.
«Україна – держава незламних, сильних духом, мужніх і непереможних людей. Гордий, що саме мешканець нашого міста Дмитро Назарук був капітаном цього екіпажу. Це прекрасний приклад того, як треба йти до перемоги та формувати характер. Бажаю всім учасникам успіхів, попутного вітру та легкої води», – сказав мер.
Запливи тривають. Тренери, спортсмени, які з’їхалися до Ковеля, високо оцінюють підготовку і проведення заходу.
За словами тренера Володимира Троцюка, цьогоріч змагання зібрали рекордну кількість учасників – більш як 400 спортсменів. Ковель представляють 70 вихованців КЗ КДЮСШ імені Євгена Кондратовича та Ковельського філіалу ОСДЮСШОР «Олімп».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus