USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Ковельському підприємцю спалили Lexus

5 Лютого 2019 18:16
У Ковелі вночі на вулиці Шевченка згорів Lexus LX, котрий належав місцевому підприємцю.

Про це пише КовельPost.

4 лютого на щотижневій оперативній нараді у міськвиконкомі головний спеціаліст відділу цивільного захисту та екологічної безпеки Оксана Козакевич повідомила, що 2 лютого о третій годині ночі у Ковелі на вулиці Шевченка згорів Lexus LX, котрий належав місцевому підприємцю.

Рятувальники підрозділу ДПРЧ №4, котрі прибули за викликом, встановили причину пожежі - підпал.

Вогонь знищив моторний відсік, електропроводку, внутрішнє оздоблення салону, дві передніх шини, скло та лакофарбове покриття автомобіля.

Зазначимо, що це не перший резонансний підпал на Волині – днями в дружини голови Підгайцівської ОТГ згоріли вантажівки і екскаватор, з приводу чого голова Волинської ОДА Олександр Савченко звернуся до президента.

Чи буде керівник найвищої гілки виконавчої влади в області кликати на підмогу силовиків з Києва та кому в зв’язку з підпалом оголосить війну – наразі невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Робітник заводу Показати IP 5 Лютого 2019 18:44
У машин Lexus LX, дуже " слабенька " проводка , а у ЛАНОСІВ надійна . Підтримуйте вітчизняного виробника ...
шеф Показати IP 6 Лютого 2019 09:47
коні не винні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus