USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ковельську поліклініку зроблять підприємством

17 Вересня 2018 11:22
Комунальний заклад «Ковельська поліклініка» шляхом реорганізації перетворять у некомерційне підприємство «Ковельська госпрозрахункова поліклініка Волинської обласної ради».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 17 вересня.

Як наголосив депутат, член комісії Святослав Кравчук, поліклініку варто реорганізувати відповідно до вимог медичної реформи.

«Немає іншого виходу, ніж реорганізувати поліклініку. Я давно говорив, що цей заклад має бути власністю громади Ковеля. Нехай, згідно з медичною реформою, набирають лікарів, нехай люди підписують із ними договори, нехай поліклініка працює», – підкреслив Святослав Кравчук.

Окрім того, депутати висловили прохання, аби заклад найближчим часом підготував оновлений статут.

Депутати підтримали проект рішення і рекомендували його на розгляд сесії облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кравчук Показати IP 17 Вересня 2018 13:53
Робіть шось там в свому Луцку а тут ми самі розберемось. З дачніками розберайтесь . котельнею Карбишева , музеєм Липинського (яке ви продали )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus