USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Ковельський волонтерський центр «Марлог» отримав «Золоте серце»

7 Грудня 2022 23:27
В Україні запровадили спеціальну відзнаку для волонтерів «Золоте серце». У 2022 році її отримають 50 волонтерських колективів. Про це вчора повідомив Президент Володимир Зеленський.

Серед найпотужніших волонтерських громадських ініціатив України він назвав Міжнародний волонтерський логістичний центр «Марлог» з Ковеля, повідомляють у Ковельраді.

«Це – серце. Золоте серце для простих людей, які захищають усіх нас. Цього року ми започатковуємо нагородження такою відзнакою. Тих, хто справді заслуговує. Тих, чиє серце золоте, і саме тому вони – волонтери. Ми щороку будемо відзначати ще волонтерські проекти, інші організації, нових особистостей», – зазначив Президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus