USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

КП «Ласка» звільнили від сплати частини прибутку

28 Лютого 2018 21:21
Комунальному підприємству «Ласка» дозволили не слачувати у бюджет міста частину чистого прибутку (доходу), який воно отримало у зв’язку з виграним грантом на соціальну реабілітацію людей з обмеженими можливостями.

Відповідне рішення депутати ухвалили під час сесії Луцької міськради 28 лютого.

Як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, проект рішення розробили для звільнення від сплати частини чистого прибутку, що підлягає сплаті до бюджету у зв’язку із виграним грантом «Соціальна реабілітація людей з обмеженими можливостями завдяки створенню умов та навчанню спеціалістів для каністерапії в транскордонному регіоні».

У зв’язку з отриманням коштів від Євросоюзу для реалізації проекту на підприємстві виникає сплата частини чистого прибутку (доходу). Очікувана сплата частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до бюджету за наслідками щоквартальної та річної звітності становитиме 60 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus