USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За рік крадуть близько 200 люків «Луцькводоканалу»

8 Жовтня 2018 15:04
Проблема крадіжки люків у Луцьку актуальна й досі. Попри те, що в місті проводяться заходи з попередження крадіжок кришок люків, людей це не зупиняє. Такі випадки чи не щодня фіксують на дорогах міста. До прикладу, на підприємстві «Луцькводоканал» реєструють близько 200 випадків викрадення люків протягом року.

Як зазначили у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради, факти крадіжки люків на міських дорогах непоодинокі. Аналогічний факт зафіксували минулого тижня на вулиці Ковельській, де також з дороги зник люк.
Нагадаємо, що для попередження крадіжок на люки наносять знак «Луцькводоканалу».

«Інспектори, які закріплені за певною територією, коли помічають відсутність люка, то відразу фотографують і надсилають інформацію у «Луцькводоканал», якщо це їхні люки.

Після цього вже відслідковують, щоб все було на місці», - зазначили у Департаменті луцьких муніципалів.

Якщо люк не відновили, тоді на відповідальну посадову особу підприємства-власника люків складають адміністративний протокол за ст.. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Стаття передбачає штраф розміром від 850 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 6 Листопада 2018 10:56
В Україні є підприємство котре повністю вирішує проблему з крадіжкою люків, завдяки антивандальному замку котрий встановлюють на любий старий чавунний люк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus