USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Краса, сміх, футбол. КУДИ ПІТИ У ВИХІДНІ

1 Квітня 2011 13:26
Кінець робочого тижня розпочавсяз гумору - 1 квітня День сміху, коли можна обманювати, розігрувати і веселитися. Уїк-енд доповниться виступами гуртів різних музичних стилів, танцювальними вечірками , театральними постановками, футбольним дербі та навіть конкурсом краси.

Святкуємо День сміху


Караоке-клуб Sinatra пропонує святкувати День гумору 2 квітня разом зі справжніми майстрами комедійного жанру. До Луцька приїжджають резиденти українського «Comedy Club UA» Олександром Нетішинським, який відомий як «Stalevar» та Володимиром Журавльовим, сценічне прізвисько якого «Sobaka».

Резиденти Comedy Club UA вже відвідували караоке-клуб Sinatra та залишили лише найпозитивніші враження у глядачів. Повна віддача на сцені, імпровізація та щирі посмішки гарантовані. Початок виступу гумористів о 21:00. Ціна квитків на виступ резидентів становить 100 гривень. Замовити столик можна за телефонами - 099 0000 892 та 28-71-08.

У клубі «Seven show bar» у День сміху виступатимуть представники команд КВН Луцька, Львова та Рівного. Вечірка розпочнеться о 21:00, а закінчиться пізно вночі дискотекою. Розважитися і посміятися можна за 70 гривень.

Посміятися з ведучими радіостанції «СідFM» та «кавеенщиками» 1 квітня пропонує арт-кафе «Стоп-кадр». Тут пройде вечір гумору від радіо сюрпризів «СідFM» "Вам не смішно? Приходьте до нас!". Окрім розіграшів, конкурсів та пародій присутніх чекає у фіналі дискотека. Насміятися можна за 30 гривень. Початок о 20:00.

Нічний клуб «Золото» 1 квітня святкуватиме день сміху під R'n'B музику від популярного ді-джея Original B. Разом з гостем з Києва за пультом розважатиме відвідувачів луцький ді-джей Jenya Shock. Для чоловіків ціна квитка становитиме 60 гривень, для жінок - 50 гривень. Початок дійства о 23:00.

Барди, саксофон, блюз

Клуб «Майдан» пропонує традиційно 1 квітня, в п’ятницю, послухати гурт «Чорні черешні», що незмінно порадує своїми старими піснями та кавер-версіями відомих пісень. Початок вечора о 21:00, ціна квитка – 30 гривень.

Почути наживо відомого російського співака Григорія Лепса можна буде в кінотеатрі «Промінь» 1 квітня. Популярний співак з «хриплим і потужним» голосом і ексцентричною манерою виконання, почне свій виступ о 19:00. Квитки коштують від 150 до 600 гривень, однак як повідомляють у касах, нині вже залишилися тільки найдорожчі квитки.

Другого квітня у «Майдані» виступатиме київський гурт Max Vatutin Trio, що грає у стилі фанк, блюз та асід джаз. У репертуарі тріо музикантів – як авторські композиції, так і джазові пісні у власному аранжуванні, обробки творів Джона Скофілда, Джеймса Брауна та Роббена Форда. Початок концерту о 21:00, ціна квитків – 30 гривень.

В цьому ж клубі у неділю виступатиме відомий луцький рок-гурт «Outcry». Послухати місцеву команду можна за 20 гривень о 21:00.

Відомий Київський квартет саксофоністів Національної філармонії України під керівництвом Юрія Василевича вже з успіхом гастролював у більшості країн Європи, а 3 квітня виступить і у Луцьку у Палаці культури. Концерт розпочнеться о 16:00. Ціна квитка – 15-30 гривень.

Танцюлькі

Караоке-клуб Sinatra пропонує сумістити караоке і дискотеку у суботу на неділю. Поспівати і потанцювати під гарну музику в клубі можна за 20-25 гривень. Столики замовити можна за телефонами 099 0000 892 та 28-71-08.

Також дискотеку і караоке пропонує «Seven show bar». Ціна квитка у «Севені» становить 50 гривень (у неділю до 23:00 – безкоштовно).


«Show bar seven» та караоке-клуб Sinatra пропонує сумістити караоке і дискотеки у суботу на неділю. Ціна квитка у «Севені» становить 50 гривень (у неділю до 23:00 – безкоштовно), а у «Sinatra» - 20-25 гривень.

Клуб «Золото» 2 квітня запрошує на вечірку Electro house night, на якій сучасну танцювальну музику крутитимуть ді-джеї Jenya Shock та Pee. Вхід для чоловіків становитиме 40 гривень, а для жінок – 30 гривень. До 12 години ночі прийти на вечірку дівчата можуть безкоштовно.

У неділю, 3 квітня в «Золото» розпочинається серія вечірок для студентів. Адже саме вони, маючи при собі квиток зможуть безкоштовно пройти в клуб і вдосталь потанцювати і відпочити під сети ді-джейського дуету Kosik & Fern перед навчальним тижнем. Без студентського квитка вхід становитиме 20-30 гривень.

У нічному клубі Hollywood 2 квітня відбудеться фінальний конкурс на звання «Міс-березень клубу». На вечірці визначатимуть кращу дівчину першого весняного місяця. Початок вечірки о 21:00. Вхід – 50 гривень.

Театралам

Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка у суботу пропонує відвідати виставу «Криза», що розповідає про сучасні перипетії в звичайній українській сім’ї. Гроші, батьки, діти, сварки, непорозуміння…. Вистава Ореста Огородника змушує подивитися на власні родини зі сторони.

У неділю, 3 квітня театр показуватиме веселу комедію «Номер 13» або «Неймовірні пригоди в готелі класу Люкс» за режисурою Олександра Козака. Головні ролі у виставі виконують кращі і досвідчені актори театру – Олександр Якимчук, Дмитро Мельничук, Олена Небось, Світлана Органіста та інші.
Традиційно вистави починаються о 18:00, ціна квитка - 10-30 гривень.

Для маленьких глядачів 3 квітня о 12:00 театр показуватиме виставу «Жила-була Сироїжка» - про пригоди грибочків на галявині. Ціна квитків – 8 гривень.

А у неділю, 3 квітня Волинський академічний ляльковий театр о 12:00 гратиме виставу «Таємничий гіпопотам». Ціна квитків – 7 гривень.

5 квітня в драмтеатрі о 19:00 виставу «Крамен-Street» за постановкою Алли Рубіної презентуватимуть артисти Молодого балету Києва. Ціна квитків – від 40 до 120 гривень, а головну роль в модерній постановці зіграє фіналістка телепроекту «Танцюють всі» Тісата Ісікава з Японії.

Кіновихідні

Кінокомплекс «Адреналін» на вихідних показуватиме драматичний оскароносний трилер «Чорний лебідь» режисера Даррена Аронофскі. У головних ролях історії про інтриги та конкуренцію серед двох талановитих балерин – Наталі Портман, Венсель Кассель та Вайнона Райдер. Сеанси об 11:25 та 18:45. Квитки коштують від 25 до 40 гривень.

Історія про кохання та перевертнів описана у фантастичній стрічці «Червона шапочка» режисера Кетрін Хардвік. Дія відбувається в середньовічному селі, жителі якого налякані невідомим звіром – перевертнем. В кіно головні ролі зіграли Аманда Сайфред та Гарі Олдман. Побачити стрічку можна о 16:50 та 22:25. Ціна витка – від 23 до 40 гривень.

Фантастичний екшн режисера Зака Снайдера «Заборонений прийом» крутитимуть в «Адреналіні» о 10:25, 14:30, 18:35 та 22:30. Стрічка розповідає про дівчину, яку запроторив власний вітчим до психлікарні, де їй вирізають частини мозку, що відповідають за прийняття рішень і самосвідомість. Аби втекти від реальності, дівчина вигадує власний фантастичний світ. Подивитися, чим закінчиться ця історія, можна за 20-40 гривень.

Сіквел до легендарної комедії Ельдара Рязанова за режисурою Саріка Андреасяна «Службовий роман. Наш час» показуватимуть о 12:35, 16:40 та 20:35. Історія розгортається у наші дні. За сюжетом між директором рейтингового агентства, заклопотаною бізнес-леді і фінансовим аналітиком-байкером спалахнуло кохання. Проблема лиш у тому, що це службовий роман. Ціна квитків – 20-40 гривень.

«Чим більше шафа, тим голосніше падає», - такий слоган фільму Роба Леттермана «Мандри Гулівера». Це сучасна кумедна екранізація однойменного роману Джонатана Свіфта. Кіно показуватимуть о 9:40, 13:20, 15:05 та 20:30. Ціна квитків – від 30 до 50 гривень.

У форматі 3D відвідувачі кінотеатру можуть переглянути мультфільми про пригоди зеленого кумедного велетня Шрека. Мультфільм «Шрек назавжди» показуватимуть о 15:10, а «Шрек третій» о 12:10. Ціна квитків від 20 до 30 гривень.

Окрім цього для маленьких глядачів крутитимуть о 9:10 мультфільм «Протистояння Кіті Галлор» про війну між кішками і собаками. А про пригоди мавп у космосі пропонується подивитися мультфільм «Удар у відповідь» о 11:40 та 18:50. Ціна квитків - від 15 до 30 гривень.

Подивитися як поросятко, качечка, золота рибка і курчатко рятують світ, можна, переглянувши стрічку «Курчатко Ціпа» о 16:55. Квитки на історію про кумедних героїв анімаційного фільму коштуватимуть 20-30 гривень.

Фентезі-аніме Зака Снайдера «Легенди нічної варти» о 13:20 розповість про королівство сов Тіто, якому загрожує небезпека. Ціна квитків на фільми від 20 до 30 гривень.
Відчути себе серед тисяч піраній можна завдяки стрічці жахів «Зловіщі риби», які показуватимуть о 22:20. Квитки коштуватимуть від 20 до 35 гривень.

О 20:30 можна подивитися мультик «Кликаста братва» про залицяння вовка Омега до найпопулярнішої вовчиці зграї Альфи. Парочку відсилають в Айдаху, де їм необхідно об’єднатися, аби добратися додому. Квитки на фільм коштуватимуть 20-30 гривень.

У кінотеатрі «Промінь» о 16:00, 18:00 та 20:00 показуватимуть у суботу на неділю фільм «Охоронець» режисера Вільяма Монахена. У головній ролі актори Колін Фаррелл та Кіра Найтлі. Стрічка розповідає про любов між зіркою кіно та її охоронцем, за яким полюють його недруги з минулого. Ціна на квитки становить 15 гривень.

Кінотеатр «Ретро» презентує о 14:30 та 17:00 сімейну комедійну стрічку Тимура Бекмамбетова «Ялинки». Головні герої кіно – абсолютно різні люди, що живуть в 11 різних містах. Проте в переддень Нового року вони опиняються разом у дивній ситуації, вийти з якої їм допоможе хіба що диво...

А от полякатися в «Ретро» можна завдяки фільму «Піраньї», який показуватимуть о 19:30. Стрічка про відпочинок на березі моря, що обернеться зустріччю з 20 тисячами кровожерливих риб не зможе залишатися байдужим.
Ціна квитків у кінотеатрі «Ретро» - від 5 гривень.

Всі на футбол!


Довгоочікуване західноукраїнське дербі заплановане на неділю, 3 квітня. Луцький футбольний клуб «Волинь» змагатиметься з львівськими «Карпатами». Матч, на який давно чекати вболівальники, розпочнеться о 17:30. Ціна квитків коливається від 25 гривень у фан-секторі до 130 у віп-ложі. Змагання традиційно відбудуться на стадіоні «Авангард».

Окрім цього, лучани зможуть відвідати чемпіонат з фрізбі – гри, суть якої - кидати і ловити пластиковий диск так, аби він не торкнувся землі. Змагання проходитимуть на базі «Арени сіті» і триватимуть з 2 до 3 квітня. Заявки на приїзд подали команди з Білорусії і України. Подивитися на гру можна безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
BRUS Показати IP 1 Квітня 2011 14:06
І знову ВН молодці. Дякую за корисну інформацію!!!
Natka Показати IP 2 Квітня 2011 01:03
Дякую, дуже корисна інфа. Як на рахунок того, щоб зробити таку статтю щотижневою?! Дуже актуальлно, бо більше ніде не знайти.
Стефко до Natka Показати IP 2 Квітня 2011 10:21
Ну як це більше ніде?!!! А на Афіші????!!!!!!!!!!
Гурман Показати IP 2 Квітня 2011 09:49
Цікаво, організатори концерту саксофоністів і Палаці Культури в неділю о 16.00 мають клепку в голові, щоби за 1,5 години до матчу Року Волинь-Карпати проводити концерт? Вар`яти, 50% публіки загубили.
prostoman Показати IP 2 Квітня 2011 10:48
Справді, класно! обити таку статтю щотижневою +1!!
Superman до prostoman Показати IP 2 Квітня 2011 14:21
Не теба! Теба менше сидіти в інтенеті!
Своя до Superman Показати IP 4 Квітня 2011 21:31
а як я весь день на роботі а ввечері мені от хочеться взнати шо де буде в Луцьку на вихідних то шо мені робити?! стаття добра і аби так кожен тиждень було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus