USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Креативна студія «7arts»: там, де дерево стає витвором мистецтва*

21 Жовтня 2019 10:50
Ексклюзивні сувеніри, неймовірні предмети інтер’єру, весільний декор, корпоративна продукція, дитячі розвивальні іграшки – все це і навіть більше пропонує для своїх клієнтів Креативна студія виробів з дерева «7arts».

Додатковий заробіток переріс в успішний бізнес

«Якщо є ідея, можна робити будь-що», – каже один із засновників Студії Дмитро Яшин.

Почалося усе з того, що Дмитро шукав додатковий заробіток. Коли натрапив на ідею з лазерною різкою, почав вивчати детальніше. Знайшов професійне обладнання, та його вартість була захмарною. «Я розказав про свій задум другові, який повірив у мене. Ми купили обладнання, почали працювати», – згадує Дмитро.

Спочатку хлопці трудилися самі. Коли з’явилися перші гуртові замовлення, зрозуміли, що потрібна підмога. Спершу найняли людину на виробництво. Потім – менеджера, дизайнера. Зараз у студії працює 9 людей.

«Все, за що ми беремося, має бути зроблене якісно»

«Ми постійно розвиваємося й удосконалюємося. Усім колективом відвідуємо тематичні заходи, аналізуємо ринок, стежимо за конкурентами. До речі, наші роботи часто можна зустріти на сайтах інших фірм, які видають нашу продукцію за свою. І це визнання, адже нас беруть за приклад. Та найбільше мотивують відгуки клієнтів, – ділиться Дмитро. – У нас є просте правило: клієнт повинен лишитися задоволеним і виробом, і обслуговуванням. Тож усе, за що ми беремося, перш за все, має бути зроблене якісно».
«Найважливіше – це команда»

Майстерня студії схожа на вулик, де кожен зайнятий своєю справою. Посеред кімнати стоїть тенісний стіл. Гра в теніс дозволяє відволіктися від роботи й отримати необхідний рівень емоційної розрядки.

«Найважливіше – це команда. Я вдячний кожній людині, яка в нас працює. Кожен з нас викладається на 100%. Саме тому маємо відповідний результат», – каже засновник Студії.

А ще весь колектив об’єднує спільна ціль – допомагати тим, хто цього потребує найбільше. І хоча за вікном лише жовтень, команда уже готує благодійну акцію до Дня святого Миколая. ЇЇ мета – привітати дітей з обмеженими можливостями та сиріт зі святом. Прагнуть подарувати радість і віру в диво якомога більшій кількості діток, на долю яких випали нелегкі випробування. Крім цього, Дмитро виношує ідею, що її незабаром планує втілити у життя: 10% заробітку Студії віддавати на благодійність та разом зі своєю командою закликає усіх, хто має можливість, робити добрі справи.
Тож якщо хочете здивувати близьких оригінальним подарунком, додати родзинку у свій корпоративний стиль, або ж просто потішити себе креативною дрібничкою, переходьте за посиланням https://7arts.com.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus