USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Кримський Чорнобиль» - наслідки екологічної катастрофи з висоти

12 Вересня 2018 08:58
У мережі показали фото заводу "Кримський Титан" з висоти пташиного польоту.

На фото можна побачити, що завод працює. Також на них видно наслідки хімічних викидів. Знімки опубліковані на Facebook сторінці Dronarium Україна, передає Gazeta.ua.

"На фото - завод, що отруює все живе навколо на десятки кілометрів через аварію. Його називають "кримським Чорнобилем". Так, це кримський "Титан" і він працює, як бачите. Фото було зроблено 8 вересня", - йдеться в описі до фото.

Нагадаємо, у ніч проти 24 серпня в місті Армянськ стався викид невідомої речовини. На дахах будинків і на листях дерев з'явився жовтий наліт, стояв запах кислоти. Люди почали скаржитися на погане самопочуття. За кілька днів з міста почали вивозити дітей, а хімічна отрута дійшла до материкової України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 12 Вересня 2018 11:21
Підрахували шкоду навколишньому середовищу -700 млн руб.(282 940 000 грн). Український власник заплатить. Не заплатить-конфіскують підпріємство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus