USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Криптовалюта зростає, долар падає, але МФО продовжує кредитувати*

3 Грудня 2020 11:18
Курс біткоїна вперше за минулі два роки побив критичну позначку в 15 тис. дол. і прагне взяти нову «висоту» – 16 тис. дол. Експерти пояснили причину такого різкого стрибка: це пов’язано з незрозумілою ситуацією з виборами американського президента. Унаслідок невизначеності стурбованим інвесторам доводиться в терміновому порядку скуповувати криптовалюту. У ситуації неконтрольованого падіння ціни долара біткоїни розглядаються як своєрідний «рятувальний актив».

Золото, до слова, теж дорожчає. Але якщо криптовалюта і золотовалютні запаси – це не ваша «історія», і вам терміново потрібні гроші, взяти інтернет кредит можна в МФО. З вибором кредитної організації допоможе фінансовий агрегатор Skywards.

Чому онлайн-кредити так популярні

Цього року практично всі опинилися в непростій фінансовій ситуації, обумовленій пандемією. Хтось зміг втриматися на плаву, у когось ситуація складніша. Але кошти на покупку продуктів, турботу про здоров’я, утримання житла, придбання одягу і т.д. потрібні всім. Незалежно від статусу, віку та об’єму накопичень.

Якщо грошей на поточні витрати не вистачає і Вам потрібна позика без відмови, то будь-який повнолітній громадянин України може оформити її в МФО. Зробити це можна в режимі онлайн, витративши на оформлення договору не більше півгодини.

Для цього потрібно:

- вибрати мікрокредитну організацію;

- заповнити на її офіційному сайті коротку анкету;

- відправити заявку на отримання коштів.

Для того, щоб взяти позику, потрібен тільки паспорт, ІПН, мобільний телефон і активна банківська карта. Таким способом можна оформити і короткостроковий, і довгостроковий кредит на карту в Україні.

Довгостроковий кредит в МФО

На сайті Skywards будь-який позичальник може здійснити підбір кредитів дуже оперативно, просто порівнявши умови представлених тут компаній. Як правило, від 14 до 30 днів. Але є фінансові організації, які надають можливість оформлення кредиту на тривалий час – навіть до 18 місяців.

Однак будь-який кредит – це відповідальність, тому потрібно тверезо оцінювати свої фінансові перспективи. Особливо в разі подачі заявки на отримання довгострокового кредиту.

Skywards – ваш фінансовий помічник у виборі вигідної пропозиції від надійних кредиторів!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus