USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Кривий Ріг – без опалення: протестувальники підпалили шини

12 Листопада 2018 16:19
Ситуація з опалювальним сезоном загострилася у Кривому Розі на Дніпропетровщині, пише Gazeta.ua.

Сьогодні, 12 листопада, протестувальники підпалили шини перед входом до центрального офісу Криворіжгазу, повідомляє 0564.

Люди прийшли під будівлю підприємства вимагати, щоб Криворіжгаз не перешкоджав запуску котелень Криворізької теплоцентралі. Однак у Криворіжгазі заявляють, що Теплоцентраль не може отримати газу. Зафіксоване падіння тиску в газорозподільних мережах Криворіжгазу, що призведе до виникнення аварійних ситуацій.

На місце події приїхали рятувальники. За безпекою присутніх стежать десятки поліцейських.


У свою чергу, Криворіжгаз заявив про спробу почати несанкціонований відбір газу. Про це повідомила прес-секретар Криворіжгазу Дарина Орлова.

За її словами, вранці 12 листопада до приміщення газорозподільної компанії увірвалися невідомі з вимогою почати постачання газу на котельні в місті. Вони також почали палити шини біля будівлі підприємства і заблокували доступ пожежних машин до нього.

Орлова підкреслює, що держпідприємство "Криворізька теплоцентраль" не домовилося з НАК "Нафтогаз України" про врегулювання питання заборгованості і, відповідно, НАК не дав номінацію на постачання газу теплоцентралі. Відповідно, "Криворіжгаз" не отримав газ для постачань на ТЕЦ.

Орлова наголосила, що їхня позиція не була почута та опоненти на діалог не пішли. У результаті були зірвані пломби на 5 із 6 котелень у місті, Криворіжгаз зафіксував падіння тиску в мережах, що свідчить про початок несанкціонованого відбору газу.

При цьому аварійні бригади Криворіжгазу не допускаються на об'єкти, і вчора на працівників було скоєно напад. У результаті сьогодні керівництво підприємства побоюється за життя та здоров'я своїх співробітників.

Проте шини та протести - це не все, з чим довелося зіткнутися сьогодні газовому монополісту Кривого Рогу. Сьогодні комунальники перекрили в будівлі каналізацію, і теж за борги. Про це передає 0654.

"О 11:45 до будівлі приїхала бригада техніків водоканалу, яка за заборгованість з оплати послуг водопостачання та водовідведення перекрила Криворожгазу можливість користуватися каналізацією, як і передбачено "Правилами користування" і двостороннім договором", - зазначили у виданні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Студент Показати IP 12 Листопада 2018 16:21
також мерзнемо (((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus