USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Кулуарність призведе до ескалації»: Ігор Палиця звернувся до президента щодо ситуації на Донбасі

18 Лютого 2020 14:43
Кулуарність в ухваленні надважливих рішень щодо воєнних дій на Донбасі призведе до ескалації конфлікту. У цьому переконаний народний депутат від групи «За майбутнє» Ігор Палиця.

Про це політик заявив з трибуни Верховної Ради 18 лютого.

Ігор Палиця закликав президента Володимира Зеленського до діалогу з парламентом. Крім того, на його думку, міністр закордонних справ й міністр оборони мали б терміново зустрітися із народними депутатами у зв’язку із обстрілами на Донбасі.

«Дійсно, всі ЗМІ і штаб заявляють про напад російських військ на наших військових і на наші території. Хочу звернутися до Дмитра Олександровича (Дмитро Разумков – спікер ВР) і запропонувати запросити на закриту зустріч, на відкриту зустріч міністра закордонних справ, міністра оборони. Тому що ця кулуарність, яка була всі п’ять років попередньої влади, коли вони кулуарно домовлялися про щось у Мінську, щось підписували, парламент не знав, народ не знав, призвела до того, що ми втратили десятки тисяч наших братів і сестер. Давайте щиро й відкрито розмовляти з парламентом», – заявив Ігор Палиця.

«Я хочу звернутися до президента. Пане президенте, вам буде легше приймати рішення в Нормандському форматі, приймати рішення, коли ви будете зустрічатися один на один або разом в компанії з іншими президентами з Путіним, якщо за вами буде стояти парламент і буде згода або допомога парламенту у вашій нелегкій праці, – додав він. – Кулуарність знову доведе до того, що ми отримаємо ескалацію на сході, і за допомогою зброї нам будуть казати, що ви обіцяли – виконуйте. Цього не можна допустити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 18 Лютого 2020 19:45
Минула влада зберегла Україну, спасла її. А ця ...
456 до 123 Показати IP 18 Лютого 2020 23:19
А при ще минуліший і війни не було і території всі Українські на місці!
Лучанин до 456 Показати IP 19 Лютого 2020 08:47
А Ви шановний включіть свої мізки і згадайте, що творилось в Україні, коли Порошенко став президентом
Андрій Показати IP 19 Лютого 2020 07:28
Прикро на це дивитися. Здають Україну. Думають, що втечуть у Європи, а Україна під ігом нехай знову мучиться.
Лучанин Показати IP 19 Лютого 2020 08:43
ніхто із минулих президентів і покищо теперішній, нічого не зробили для зміцнення міжнародного статусу України, а особливо Збройних Сил так, як це зробив Порошенко, а незадоволених життям вистачає у всі часи
Вася Показати IP 28 Лютого 2020 19:37
Влада постійно показує свою некомпетентність, промисловість над прірвою, те що ще якось "ворушиться", то по інерції. Те, що ввп підвищився, тут все просто-ціни виросли, от весь "фокус". Асигнувань на оборону зменшились, а казка про дешеві кредити, то казка, там "знають кому дають",кіновиробництво теж по тихеньку прикриють,от хочуть комусь суспільне мовлення" забарижить", видно тому, хто більше всіх кричав за "голобородьків". Ще хочуть ввести 'кріпатство" під виглядом реформи трудового законодавства-привіт 73%-м "позеленівшим" тепер точно позеленієте від роботи, особливий привіт вчителям-ну що отримали "космічні' зарплати. Тепер ще землю продадуть і будемо соната уже не лапу а........
Вася Показати IP 28 Лютого 2020 19:54
Порошенко отримав порожню казну, розвалену армію. За свою каденцію відкрив 200 нових виробництв, відродив військову промисловість. Зробив армію досить потужною, за що частина армії йому "віддячила" на виборах, тепер потилиці чухають. А населення показало себе зомбованим лохом, проголосували за "голобородька" тепер вилупляючи очі на ціни в магазинах, коли йде скорочення виробництва, а деякі зовсім "здохли" - приклад ремонтний завод в Лозова на Харківщині-терпер не тільки потилиці чухають. А влада показує свою некомпетентність при евакуації людей з Китаю, а злиття літака в Ірані, там повна зрада та безпорадність. На міжнародній арені частковий провал,але дуже потужний провал. На фронті то вже зовсім "капєц", як зараз кажуть. Ну що проголосували, а тепер шо "прїхали"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus