USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

Квадрокоптери, Starlink, зарядні станції та інструменти: мер Луцька передав військовим чергову партію допомоги

21 Грудня 2023 10:39
Луцький міський голова Ігор Поліщук передав військовим чергову партію допомоги. Зокрема, він вручив представникам військової частини А4935 два квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More Combo, три пристрої безперебійного живлення, зарядну станцію та два багатофункціональні принтери.

Про це повідомили у міськраді.

Військові, які приїхали отримувати матеріальні цінності, за дорученням командира своєї військової частини вручили міському голові Подяку за таку зараз необхідну підтримку бійців на фронті.

Читати ще: Дрони, зарядні станції, супутникові модеми Starlink: військові на сході отримали велику партію допомоги з Луцька

Також допомогу отримали військовослужбовці в/ч А4848. Їм передали три квадрокоптери Маvік 3 Тhеrmal, вісім комплектів терміналу супутникового зв’язку Starlink з переобладнанням, два зарядних комплекси EcoFlow Delta із чохлами для приладів, шість ланцюгових бензопил, стільки ж гідравлічних домкратів, одну більшу та три менших зарядних станцій Bluetti, а також набори ріжково-накидних ключів та насадок торцевих біт.
Нагадаємо, Луцький міський голова Ігор Поліщук обмежив фінансування непершочергових видатків із бюджету в умовах воєнного стану для забезпечення ефективного, раціонального та економного використання коштів. У наступному році на потреби ЗСУ спрямують не менш як 500 млн із бюджету Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus