USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Квітучо-пахучий Луцьк у фото

28 Квітня 2018 16:57
Цьогорічна зима, здається, настільки затягнулася, що лучани ще й досі не можуть до кінця повірити в те, що морози їм не страшні, й на повну насолоджуватися чарівною весною в місті.

Тим часом луцькі дворики заполонили зелені трав’яно-листяні барви та насичено кольорове квіткове різноманіття: землею розкинулися сонячно-жовті кульбабки, а на блакитному небесному фоні вирізняються цвітінням яблуні та бузок.

Аби піймати це пахуче і таке, що тішить око, явище, варто поспішати, адже, на жаль, вже скоро останні дерева переквітнуть. Тож Інформаційне агентство Волинські Новини підготувало невеликий фоторепортаж, аби спробувати відобразити красу квітневого дня в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus