USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Квитки на автобуси та потяги для волинян тепер - на пошті

29 Липня 2013 10:49
Квитки на автобуси та потяги можна купити у будь-якому відділенні поштового зв’язку Волині.

Вартість квитка – така ж сама, як і в касах залізниці чи автовокзалу. Людина додатково платить гроші лише за переказ коштів із відділення пошти до каси вокзалу.

Зі слів директора Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Ярослава Кравчука, купити квиток на авто-, авіа- та залізничний транспорт, можна у будь-якому відділенні поштового зв’язку області.

«Для цього потрібно повідомити працівника пошти про час прибуття і відбуття транспорту, вартість квитка, кількість пасажирів. Тоді користуючись спеціальною базою, він дізнається чи є такі квитки в наявності, І пропонує клієнту можливі варіанти квитків. Коли споживач остаточно визначився, обрав потрібний йому рейс і сплатив кошти поштовим переказом, працівник дає йому спеціальний талон, де зазначаються всі реквізити поїздки», - пояснив Кравчук.

Клієнт обмінює талон в касі залізниці, авто– чи авіа вокзалу на заброньований квиток.

Кравчук зазначив, що вартість квитка, за умови такого бронювання - не збільшується. Додатково сплачується лише за переказ коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
андрiй76 Показати IP 29 Липня 2013 11:25
Шило на мило...Стій у черзі на пошті щоб взяти талон,а потім ще стій у черзі на автостанції щоб обміняти його на квиток+поштовий переказ...І де вигода?..Робити дві операції(пошта,вокзал) замість одної(вокзал)?..
Грыцько Показати IP 29 Липня 2013 11:43
Листи для волинян тепер - на вокзалі...
діагноз Показати IP 29 Липня 2013 13:06
Пошта, як явище, приречена на вимирання. Всі недолугі спроби вижити за рахунок нових видів діяльності (торгівля харчами, квитками, тощо), по суті, окрім вавок в головах працівників та прямих збитків самій пошті ні до чого доброго та путнього не приводять. Це - останні судоми помираючого ((( На жаль.
ViNaPa Показати IP 29 Липня 2013 14:31
бред собачий, хіба для сільської місцевості то це вихід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus