USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Кидав яйця у вікна, бігав коридорами та лякав охоронця: в Луцьку чоловік хуліганив у ліцеї

11 Березня 2024 20:36
Чоловік, який вчинив хуліганство у луцькому ліцеї, відбувся штрафом. Зокрема, чоловік бігав по навчальному закладу, лякав охоронця та кидав яйця у вікна і стіни школи.

Як вказується у постанові Луцького міського суду, перший інцидент у ліцеї № 15, що на вулиці Привокзальній, стався 31 січня.

Георгій С. близько 18 години без дозволу зайшов до навчального закладу та відкрив на першому поверсі вікно, через яке проникли його друзі. Після цього він із товаришами бігали по школі та втікали від охоронця, чим налякав останнього.

Читати ще: Зламала ніс патрульному та побила пенсіонерку: у Луцьку судили дебоширку

Наступного дня хуліган знову проник у школу, і знову бігав по навчальному закладу. А потім почав кидати курячими яйцями у вікна та стіни школи. Після цього чоловік кинувся навтьоки.

Проте зловмисника вдалося затримати.

Читати ще: Схопила за волосся та головою в холодильник: волинянка в магазині влаштувала розбірки з коханкою чоловіка

Суд визнав Георгія С. винним у вчиненні адміністративних правопорушень , передбачених ст. 173КУпАП, та оштрафував його лише на 119 гривень.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 12 Березня 2024 01:55
ну й що ? - пустунам захотілось нетривіально проникнути в екс-альма-матер, тим паче за смішну санкцію..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus