USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Китайської гречки вистачить по 250 грамів на українця

1 Березня 2011 10:28
Першу партію китайської гречки привезуть до України 20-22 березня.
Про це повідомив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, - повідомляє ТСН.
У роздрібі гречка буде продаватися по 14 гривень за кілограм, заявив Клюєв. За його словами, підписано контракт на поставку 20 тисяч тонн.
Тим часом експерти кажуть, що імпорт забезпечить кожного українця лише 250 грамами гречки.
Такої думки зокрема начальник аналітичної служби «АПК-Інформ» Родіон Рибчинський.
«Якщо Кабмін хоче покарати спекулянтів, у нього це вийде, але малозабезпечені все одно не куплять цю гречку і по 14 гривень. А на наступний рік гречки буде багато і вона буде дешевою, адже у селян з'явиться стимул засівати поля гречкою», - впевнений Рибчинський.
У той же час Аналітик консалтингової компанії «ААА» Марія Колесник, навпаки, вважає, що після завезення імпорту українські оптовики теж скинуть ціну до 14 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 1 Березня 2011 10:38
Подібна ситуація при союзі буда з часником. Тоді його закупили за валюту, ну і селяни всі городи засадили. А ще була ситуація з морквою. Перші, хто засіяв по гектару, за задану моркву трактори купили, а далі моркву гектарами сіяли всі, і не мали куди діти.
Volynyaka Показати IP 7 Березня 2011 09:40
Шановні депутати Їжте самі ту китайську гречку ї неробіть із українців стадо баранів,Гречку змолотіть собі на госипку тай смачного.Ви ж її їсти не захочете а нам пропонуєте.Тільки нерозумні люди її будуть купувати,Люді небудьте дурнями засівайте 5-6соток гречкою і будете мати гречку 70-130 кг вищого гатунку а не китайське _айно по 14 грн.З любовю гречколюб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus