USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Київські лікарі хотіли поховати померлу дитину як біовідходи. ВІДЕО

22 Березня 2013 09:46
Малюка, який помер через годину після народження пропонували поховати в якості біовідходів. У смерті первістка батьки звинувачують лікарів.

У пологовому будинку №2 Києва помер новонароджений. Батьки звинувачують лікарів, бо немовля начебто було цілком здоровим, принаймні жодного поганого аналізу за увесь період вагітності не виявлено, - йдеться у сюжеті «ТСН. 19:30».

Пологи мали бути партнерськими, проте батька дитини в останній момент лікарі з палати вигнали. Новонароджений прожив близько години і навіть устиг одержати ім'я – Максим. Смерті свого первістка батьки не очікували.

Жінка каже, її родичам усі діти давалися важко, тому напередодні просила лікарів зробити кесарів розтин. «Завідувач патологічного відділення нам відмовив. Він насміхався, з ухмилками», - розповіла породілля Руслана Ящук.

Також жінка каже, що їй робили дивний укол, і підозрює, що лишень для того, аби відкласти пологи на зручний для медиків час: аби не народжувала вночі. Хоч дитина і так уже була переношена.

Самі лікарі трагедію поки що ніяк не пояснюють і себе не захищають – просто уникають преси. А за коментарями радять звертатися до управління охорони здоров'я. Батько померлої дитини наразі вирішує, чи писати заяву до прокуратури.

За словами батька померлої дитини, лікарі пропонували поховати дитину державним коштом як біовідходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Тана Показати IP 22 Березня 2013 09:56
Обязательно подавайте в суд. Вот так относятся даже к детям в совсем не нашей стране
Kfyf Показати IP 22 Березня 2013 10:05
На жаль пологи стали свого роду бізнесом у пологових будинках.З лікарем потрібно домовлятися завчасно, послуги коштують до 1000$, якщо не заплатять, то ніхто на породіллю і не зглянеться! Хіба це не злочин? І чому всі мовчать?
Віталік Показати IP 22 Березня 2013 10:36
Скотини!!!! СКільки ще буде знущання над породілями?Над дітками,які хочуть жити????? Скільки людей скалічили при родах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!І ніякого покарання!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вася Показати IP 22 Березня 2013 10:54
Якщо написали ВІДЕО, то де воно??????????????????????????????????????????????
ірина Показати IP 22 Березня 2013 11:17
"Самі лікарі трагедію поки що ніяк не пояснюють і себе не захищають – просто уникають преси." І ЦИМ ВСЕ СКАЗАНО! Значить - це не перший раз! Значить є "криша"!
Свободу Попугаям! Показати IP 22 Березня 2013 21:08
Это полный п... Это людям еще повезло (если это слово вообще приемлимо здесь), что СМИ обратили на эту беду внимание, и таким образом известили общество...А сколько бывало случаев, когда о таком ужасе никто и не знал???? Нах*ена эти лекари дают клятву Гиппократа - не вкладывается в моем уме!
вал Показати IP 23 Березня 2013 20:26
Олеже, не спускай цю справу. Збирай документи, подавай до суду!!!! одним псевдо-лікарем буде менше...Хай спокутує свій злочин на нарах!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus