USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Ламати треба було ніс»: прихильниці Порошенка погрожують журналістці після скандалу в Лондоні

11 Липня 2022 21:37
Лайка, прокльони і побажання онкозахворювань. Такою була реакція прихильників Петра Порошенка на те, що їхнього лідера зафільмували в ресторані Лондона.

Прихильники експрезидента почали атакувати сторінку авторки сюжету Наталки Гончарової у соцмережі і переходити на особисті образи, йдеться у сюжет ТСН.

«Шльондра, медіабл*дь, підстилка, в тебе буде онко, ти здохнеш, мр*зіна, дрантя, см*кталка, ур*діна, к*рва, сосна корабельна, незагострена вагіна і піська ти смердюча, ти нігтя Петра Олексійовича не вартуєш», – розповідає про образи журналістка видання.

Наталка Гончарова саме та журналістка, на яку посипались прокльони, лайка і погрози, бо наважилася підійти до Петра Порошенка, коли зустріла його в Лондоні.

Як зазначає, найлютіша добірка слів надходить від поважних жінок віком 40-60 років. Вони всі рвуться в бій і виправдовують насилля експершої леді:

«Це проси Бога, що пані Марина тобі попалась, на мене, я б відірвала ніготь по горло. Тьху, яке ти гімно псяче».

«Пані Марино, респект, тільки ламати треба було ніс».

«Попроси вибачення, доки не пізно, бо проклянуть і цицьки повипадають ті, що попришивала».

«Пані Марина вчинила як справжня мати».

«А то правда, що прокурорка Великої Британії відкрила проти тебе справу, бо ти наркотики в готель подрузі приносила?»

«Моя улюблена це ця пані, яка раніше, як видно з її ж фото, ходила на всі мітинги за Петра Олексійовича, а нині тримає оборону у військах соціальних мереж», – каже журналістка.
Все сталося 28 червня о 9 ранку за британським часом. Журналістка, яка виїхала з восьмирічною дитиною в Лондон на час війни і живе там ще з травня, побачивши п’ятого президента в ресторані в Лондоні підійшла і запитала, чи діти в безпеці і де вони? П’ятий президент відповів «на фронті».

Пан Порошенко ніби і хотів розповісти, чому його вдруге за місяць бачать в Лондоні, але дружина Марина чомусь була дуже проти, щоб всі дізналися, що родина в Британії. Вона вдарила по телефону журналістки і почала викручувати руку Наталки, намагаючись забрати його. За що Порошенко перепросив.

Вже після виходу сюжету в ефір з’явився допис у соцмережах з фотографіями автівок для армії, які Петро Олексійович поїхав забирати з Британії в Україну. Бо під час його сніданку в Лондоні і впродовж всього дня, доки не вийшов сюжет, на його сторінці саме розміщували пости, що він у Берліні домовляється про зброю.

Так виглядають звичайні технології, які прагнуть відбілити репутацію, каже політтехнолог.

«Будь-який політик в Україні повинен бути готовий до того, що до нього під час відпочинку чи на роботі, тобто будь-де, можуть підійти і поцікавитись. Тобто, коли ти йдеш у політику, ти на себе береш цей вантаж публічності», – каже політтехнолог.

Те, що прихильники пана Порошенка зробили винною саме журналістку, додає політтехнолог, – прогнозовано. Хтось же має бути поганим у ситуації.

«Інколи працюють класичні ботоферми. Ось ці боти, які приходять на сторінку до журналіста або до політика, публічної особи. Вони часто переходять на особистості і їхнє завдання вивести з рівноваги. Утримувати таку ботоферму в кількості 500 акаунтів коштує до тисячі доларів на місяць», – каже експерт.

Проте серед акаунтів, які відразу ж видалені після коментарів, є велика кількість справжніх. Фанати Петра Олексійовича зробили все, як політтехнологічна книжка пише.

Нагадаємо, родину Порошенків помітили в одному з найдорожчих готелів Лондона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Нічого дивного Показати IP 11 Липня 2022 22:19
порохоботи це ж хворі на всю голову люди, за ними дурка плаче.
Жорж Довгопрутний до Нічого дивного Показати IP 12 Липня 2022 07:22
Ха-ха, так само пишеш, як і вони! Ти теж прихильниця?
Анонім Показати IP 11 Липня 2022 23:09
накинули на вентилятор))))))
911 Показати IP 12 Липня 2022 00:38
якби Петро зробив жест доброї волі переночуваву звияйному готелф а різницю оплатив на ЗСУ а тут все навпаки. А вся ця пздблш це все роблять порохоботи їхні підставні особи якоби прихильнки
911 Показати IP 12 Липня 2022 00:41
що давно було як його половина цитувала Щевченка через сраку.А зараз ви що робите. Схаменіться кого захищаєте цю потвору тобт 2 потвори злодіїв що накрали за кошти вкрпдені від західної допомоги. та від канфкт вироблених у Ростові петра .
Саша Показати IP 12 Липня 2022 08:33
Ламати ніс! Пані порошенко. СІЗО по ньому плаче!!! А він в Лондоні!!! Мр*зь...
олег Показати IP 12 Липня 2022 12:47
А при якому президенті був розмінований кримський перешийок
Вуйко до олег Показати IP 13 Липня 2022 02:01
при Януковичу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus