USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Родину Порошенків помітили в одному з найдорожчих готелів Лондона: дружина експрезидента накинулась на журналістку

29 Червня 2022 23:05
Петро Порошенко у соцмережах хизується поїздкою до Берліна, описуючи, як просить зброю для України. Втім у той час, коли робить свої дописи, сидить з родиною в одному з найдорожчих готелів Лондона.

Журналістка ТСН Наталка Гончарова випадково зустрілась із родиною експрезидента і через це на неї накинулась Марина Порошенко та зламала журналістці ніготь. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

«Центр Лондона. Найдорожчий з британських готелів. Тут одна з моїх знайомих призначила зустріч аби передати з України ліки для дитини, які не продають без рецепта в Лондоні. Так я опинилася у місці, де найдешевший номер за добу коштує 1300 евро. Найдорожчий – майже п’ять тисяч. З вишуканим рестораном у класичному королівському стилі. І так, випадково, тут, під час сніданку, я зустріла родину Порошенків. Всіх, окрім старшого сина Олексія», – розповідає журналістка Наталка Гончарова.

Петро Порошенко: Ми вже три години.

Марина Порошенко: Ви знімаєте?

Петро Порошенко: Не кричи, не кричи.

Марина Порошенко, вочевидь, знервувала. Петро Олексійович намагається її заспокоїти.

Потому п’ятий президент виходить з-за столу, аби поговорити. І ввічливо відповідає за запитання.
Журналістка ТСН: Просто цікаво, як ви давно приїхали? Чи діти в безпеці?

Петро Порошенко: Ми приїхали сьогодні, три години тому. А через 5 годин виїжджаємо, бо ми забираємо машини.

Тут розмову перериває пані Марина і намагається забрати в нашої журналістки з рук телефон. Далі пані Марина трохи заспокоюється, сідає назад за стіл. За поведінку дружини перепрошує експрезидент.

«Шкода, що готель навряд чи зголоситься дати відео з камер спостереження в ресторані. Щоб показати, як завзято пані Марина взялася викручувати мені руку, щоб забрати телефон. З такою дружиною і охорони не треба. Доказ – мій нарощений ніготь, якого вона примудрилась надірвати. Що не так просто зробити, коли нігті нарощені», – каже Наталка Гончарова.

Петро Порошенко у розмові з журналісткою заявляє, що його діти не у безпеці, бо «ми на фронті». А у готелі він працює.

Проте це неправда, оскільки Олексій – старший син Порошенка і народний депутат України 8 скликання, за даними джерел ТСН, був помічений в Цюріху. Від початку війни про себе він нагадав лише один раз – 5 березня написав пост у соціальних мережах.

Молодший син 21-річний Михайло, якого був разом із батьками, вочевидь, продовжує навчання за кордоном.

Сам Петро Олексійович в Лондоні буває регулярно. На початку червня його теж випадково побачили на вулиці і сфотографували під час прогулянки з донькою.

«В той час, коли я побачила його у британському ресторані, на його сторінці у Фейсбуці з’явився пост про берлінську поїздку і машини на допомогу армії», – додає журналістка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
SRIMT Показати IP 30 Червня 2022 02:40
По перше треба болу журналісту представитись як підійшла, а по друге, що тут такого якщо бізнесмен, президент України, потім знову бізнесмен, приїхав з родиною в лондон до сина який там навчаєттся???!!! Якщо ти канешно жив чесно і нема чого нервувати! Чого така реакція??? І суд не треба! Винний! Вирок : Віддати всі нечесні гроші для ЗСУ!
Богдан до SRIMT Показати IP 30 Червня 2022 13:44
Чиновник, який весь час вів бізнес, чим порушував законодавство України та Конституцію, будучи президентом...
Лучанин Показати IP 30 Червня 2022 06:32
Сімейка адамсів. Видно, що мариночка ще та 'мигера'
Александр -1 Показати IP 30 Червня 2022 06:59
Заказуха..
лучани Показати IP 30 Червня 2022 07:57
Не дадуть сімї відпочити. порох багато виділяє на армію,багато домовляється закордоном,а тут травлять.
Guest Показати IP 30 Червня 2022 08:02
Передати ліки в найдорожчому готелі Лондона? Ви серйозно?!!!
Джек Показати IP 30 Червня 2022 08:03
Власник компанії РОШЕН-не може переночувати в готелі Лондона? Він мав мільярд до президентства
Анонім до Джек Показати IP 30 Червня 2022 09:34
а допомогти армії країни де заробив свої кровні ? і трошки зменшити свій розмах комфорту не можна? як би їх сини там воювали то наші захиники мали б все найкраще.... бо батько б постарався б .....
Анонім до Анонім Показати IP 1 Липня 2022 01:26
Якби сини політиків,або й самі політики воювали,то війни б не було. А то привселюдно заявляє "я з ганьбою жити не буду,якщо куля в лоб,то куля в лоб", а сам в США сидить, там з ганьбою, очевидно, легше живеться. Так само луценко, аваков, порошенко, всі особливо вмотивовані, а своїх синочків з бойовим досвідом поховали по Європах - хай лохи,які ведуться на лепетання про патріотизм воюють.
Анонім до Анонім Показати IP 1 Липня 2022 09:45
шо так то так. людей настроював на кулю в лоб . а сам в кущі.
Ги до Анонім Показати IP 1 Липня 2022 09:53
Куля в лоб свою роботу зробив, от і на заслуженому відпочинку.
Древлянин Показати IP 30 Червня 2022 08:32
Про журналистку ТСН канала "1+1" !Наталью Гончарову. И этим всё сказано https://kyiv.znaj.ua/ru/352574-zhurnalistka-zbilshila-grudi-i-pokazala-nove-bagatstvo-na-kameru-ukrajinci-ohnuli-dayte-dvi
Лучанин Показати IP 30 Червня 2022 08:40
А то нічого, що перша партія з 12 вантажівок Leyland DAF 45.150, придбаних коштом волонтерів та Фонду Порошенка, вирушила в Україну з Великої Британії. Непогано з'їздив.
скептик Показати IP 30 Червня 2022 10:02
у кожного свій фронт. у пєцюні - у лондонському ресторані
Новік Показати IP 30 Червня 2022 10:46
Більше нічим зайнятися? Ми що вже перемогли, щоб гонки передвиборчі влаштовувати?
Веснослав Показати IP 30 Червня 2022 23:46
Порошенко не має права навіть морозива собі купити без дозволу Коломойського, бо всі гроші в бізнеспроекті,, Україна'' належать йому, як і холопи, і през теж.
Отак от Показати IP 1 Липня 2022 09:56
Воюйте, вони в Лондоні пообідають. Грошенятами, як завжди відкупляться носатенькі. А у холопів кров біжить.
Володимир Показати IP 1 Липня 2022 15:35
Я прожив чотири роки у Лондоні.У таких готелях і ресторанах безкоштовні ліки не передають. Не захищаю Пороха. Просто журналістка "випадково" зайшла у ресторан (за ліками).
Mila Показати IP 2 Липня 2022 14:55
Якщо такі пани дуже люблять Україну, то повинні стояти пліч о пліч із захисниками нашої країни, а не обідати в лондонському ресторані на крадені у людей гроші.Нехай би доньки пішди волонтерити, а пані Марина готувати бійцям їжу. Але ж вони пани, що їм українці ,чи їх сімї, які гинуть за Україну, ніхто і ніщо. Аби накрастится побільше і наїстися найсмачнішого в найдорожчому ресторані Лондона. Глянути тільки на його обличчя, стає огидно.
Юлія Показати IP 14 Лютого 2023 21:45
нахожусь в семьстах верстах от фронта. Если Родина ПОТРЕБУЕТ, уйду еще дальше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus