USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Легенда футболу Роналдінью захворів на коронавірус

26 Жовтня 2020 12:24
Коронавірус продовжує захоплювати футбольну спільному. Позитивний тест на коронавірус було виявлено у легендарного бразильця Роналдінью, який нещодавно вийшов на волю після арешту за підроблені документи.

Про це розповів сам колишній гравець «Барселони» у своєму Instagram-акаунті, пише 24 канал.

Наприкінці серпня бразилець вийшов на волю з арешту та повернувся додому.

Роналдінью вже відправився на самоізоляцію, тому всі заплановані події за участі легенди футболу прийшлось перенести.

«Я здав тест, який показав позитивний результат на COVID-19. Зі мною все добре, хвороба протікає безсимптомно. Всіх обіймаю», – сказав Роналдінью.

Додамо, що на початку березня бразильця звинуватили у підробці документів у Парагваї. Роналдінью просто прилітав у Парагвай на благодійний захід, на якому мав презентувати свою біографію «Геній в житті».

Наприкінці серпня футболіста випустили на волю. Роналдінью повинен був сплатити у вигляді компенсації 90 тисяч доларів, а також вказати точну адресу місця проживання у рідній Бразилії. Також Роналдінью повинен кожних три місяці відмічатись у суддівських органах своєї країни разом із братом. Він змушений заплатити 200 тисяч доларів, всі кошти підуть на боротьбу з коронавірусом та благодійність.

Останнім клубом в його кар’єрі став «Флуміненсе».

За яскраву гру у Лізі Чемпіонів і чемпіонаті Іспанії 2004/05 журнал «France Football» нагородив його Золотим м’ячем – нагородою найкращому футболістові Європи.

Офіційний посол футбольного клубу «Барселона».

Роналдінью відкрив криптовалюту Ronaldinho Soccer coin.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus