USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Легенда світу моди: у лікарні помер редактор Vogue Андре Леон Теллі

20 Січня 2022 17:26
Легенда світу моди, американський фешнжурналіст, колишній креативний директор Vogue Андре Леон Теллі помер 18 січня у лікарні Нью-Йорка. Йому було 73 роки.

Тривалий час Леон боровся із хворобою, подробиці якої поки не розголошують, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на видання People.

Інформацію про його смерть швидко поширили після того, як дизайнерка Діана фон Фюрстенберг написала прощальний пост в Instagram. Згодом на офіційній сторінці Теллі в мережі підтвердили новину про його смерть.

«Прощавай, любий Андре. Ніхто не бачив світ таким гламурним, як бачив його ти. Ніхто не був величнішим і проникливішим, ніж був ти. Світ буде не таким радісним без тебе», – поділилася Фюрстенберг.
Андре Леон Теллі почав кар’єру журналіста у виданні Interview. Також співпрацював із журналом W та писав у The New York Times.

Уперше приєднався до команди американського Vogue 1983 року. З 1988-го по 1995 рік обіймав посаду креативного директора видання. Разом із головною редакторкою журналу Анною Вінтур сформував сучасні уявлення про моду та фешн-фотосесії. Зокрема, Теллі був одним із перших, хто став залучати до роботи темношкірих моделей.

З 1998-го по 2013 рік співпрацював з Vogue як позаштатний редактор.

Завдяки яскравим вбранням фешнжурналіста називали іконою моди.

Теллі також написав три книги, одна з яких – мемуари The Chiffon Trenches – увійшла до списку бестселерів The New York Times.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus