USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Легендарний Ален Делон читав у Парижі вірші Тараса Шевченка

20 Липня 2022 00:57
Легендарний французький актор та режисер Ален Делон приєднався до проєкту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier та посольства України у Франції. У його рамках зірка кіно прочитав вірші українського поета Тараса Шевченка.

Поезію Кобзаря 86-річний актор зачитав перед камерами. Незабаром записи будуть оприлюднені та доступні для широкого загалу, пише Обозреватель.

«Унікальна зустріч з унікальною людиною... Радіємо, що стали свідками цього історичного запису в Парижі. Незабаром широка громадськість у Франції та далеко за її межами побачить результати цієї франко-української культурної колаборації. Дякуємо Алену Делону за такий потужний жест солідарності з Україною» , – написали представники українського посольства у Франції у мережі.

Також дипломати додали, що будуть раді вітати легенду кіно у Культурному центрі України в Парижі, що знаходиться на 22 avenue de Messine. Свого часу там була резиденція Делона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus