USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Леон» ‒ у Луцьку під відкритим небом

4 Вересня 2012 09:52
Черговий кіноперегляд під відкритим небом від проекту «Lutsk night cinema» відбудеться у Луцьку 7 вересня.

Цього разу пропонується до перегляду фільм «Леон». За жанром це ‒ кримінальна драма, бойовик. Саме тому на перегляд фільму можуть приходити лише ті особи, яким уже виповнилося 18 років.

Фільм «Леон» ‒ культовий фільм від французького режисера Люка Бессона. Стрічка знята в 1994 році. Проте, незважаючи на це, він посідає 34-е місце у списку кращих 250-ти фільмів усіх часів і народів за версією рейтингу IMDb.

Про фільм пишуть, що існує два його варіанти: коротша кіноверсія, та режисерський варіант, до якого входять декілька додаткових епізодів. 7-го вересня до перегляду пропонується другий варіант.

Організатори нагадують, що під час кіноперегляду заборонено курити та вживати алкоголь.

Тож, захід відбудеться 7-го вересня на стадіоні СНУ імені Лесі Українки, що на вулиці Ярощука, 30.

Початок сеансу ‒ о 20.30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
D Показати IP 4 Вересня 2012 10:04
Конкуренція Адреналіну?
Чеширский Кот до D Показати IP 4 Вересня 2012 16:53
Совсем не смешно.
Читач Показати IP 4 Вересня 2012 10:06
Давайте вже з такою підбіркою наступний перегляд - "Тетрімантор-2" подивимося. А чого? Організатори показуйте ті фільми, які в андеграунді кіноматографу, або ж українські вітчизняні "Тіні забутих предків" скажімо "Земля"... Орги - ви просто смішите
читачу, не подавіться жовчю) Показати IP 4 Вересня 2012 12:06
а хто боронить організовувати те, шо до вподоби саме вам, шановний? вам і андеграунд у проектор. уперед) а з кілька сотень лучан із задоволенням переглянуть старого доброго "леона" та будуть вдячні організаторам за можливість і зусилля
Оргам Показати IP 4 Вересня 2012 13:25
Не сміши мене, "організатор" "кіно" під небом. Реально зпопсилися. У світі так багато гарного і не переглянутого кіно а ти "організатор" показуєш культмас...Домовився б з якимось режисером аннеграунду показав лучанам. А то тобі саме легше показати "Леона" чи "Термінатора" чи ше шось такого штибу. Бабки відпрацьовуєте? А для аудиторії не стараєтесь? Ганьба вашому "культмасу"
Ткачуку Показати IP 4 Вересня 2012 13:40
А скільки ти бабла на цьому заробляєш? Розкажи громаді? Це ж якійсь проект. Якщо так, то чи є домовленості з правовласникам кіно
Вася Гнидава Показати IP 4 Вересня 2012 13:41
Занадто неоднозначний фiльм для масового перегляду на повiтрi.
Юля Показати IP 4 Вересня 2012 15:45
О, Боженько....якщо вам неподобається цей задум чи фільм то сидіть вдома. а хочете зробити краще, то підніміть свої 5-ті точки і вперед - організовуйте! а я залюбки піду на цей фільм! Як на мене, організатори молодці, лучанам потрібо щось накштал кіноперегляду під відкритим небом, а не тільки нічні клуби, алкоголь і тд!
Яна до Юля Показати IP 5 Вересня 2012 09:56
Було відкрите голосування. Більшість хотіла старого доброго СУПЕРОВОГО культового Леона!)) Йдемо і дивимось)) Решта - мовчіть в тряпочку
а мені подобається. Показати IP 4 Вересня 2012 16:00
які ви ниці. вхід вільний для усіх бажаючих, вимог жодних, крім прохання не смітити. час показу з нічного понизили до ранньо-вечірнього, шоб сусідам не було чого лаятись. але де хто бачив, шоб волиняни були за шось вдячні, так? не подобається, не ходіть. кінопоказ наче розрахований на широке коло глядачів, а андеграунд цікавий, та не всім і не все. ви ж перші після "іншого кіно" будете в коментах незадоволенням плювати
oljasmile Показати IP 4 Вересня 2012 16:18
проводилося голосування. Лучани самі обрали фільм який хочуть дивитися. До чого тут організатори?
XLX Показати IP 4 Вересня 2012 17:10
Вже взагалі розуму не мають! :) Що за примитивний піар акції, яка безглузда?! Завтра ще Емануель покажіть, а головне напишіть що кому нема 21-го року - то не пустять! :)))
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2012 17:17
Просто комусь дуже завідно що Молодіжна Платформа організовує настільки масові і вдалі проекти. Якщо не можете самі нічого організувати то не треба тут обливати брудом
Вовка Путін до Лучанин Показати IP 6 Вересня 2012 21:48
ха ха ха вдалі насмішили )))
D Показати IP 4 Вересня 2012 21:09
халява прийди
Max Freeman Показати IP 5 Вересня 2012 02:05
Организаторам спасибо за хороший проект. Я бы посоветовал в следующий раз показать людям "Побег из Шоушенка" - фильм, уверенно занимающий 1-ую строчку в списке лучших фильмов в истории мирового кинематографа как по версии Кинопоиска, так и по версии IMDB. При этом его не видел каждый третий... :)
nata Показати IP 5 Вересня 2012 09:23
не розумію всіх незадоволених проектом. кому не подобається - не йдіть! чого так важко сприймаються всі нові проекти? хіба краще сидіти перед компом і строчити своє незадоволення в коментах, ніж сходити хоча б один раз на такий переглід фільму?
Ріпак Показати IP 5 Вересня 2012 11:33
Три рази я вже був на кінопереглядах, тричі поставив галку що вигуляв свою дівку!!!! А сенс організаторам в даному дійстві????
Александр Показати IP 5 Вересня 2012 13:09
Я бы согласился с Максом Фриманом: если идет "шара", пусть это будут лучшие фильмы, и начинал бы я с "Форрест Гампа", "Зеленой мили", а также не забывал о советских фильмах типа "Полеты во сне и наяву", "Влюблен по собственному желанию", "Осенний марафон", и т.д. Они полезны любому молодому поколению.
Остап Бендер Показати IP 5 Вересня 2012 17:28
Якщо дадуть лімузин... то я можливо піду..
Я Показати IP 5 Вересня 2012 17:40
А я не хочу "Тіней забутих предків", не люблю Параджанова і Коцюбинського і що, тапками, чи то пак капцями закидаєте? А "Землю", яку ви маєте на увазі, Довженка чи що? От якраз німого кіно там ще й не вистачало. Всі про ці твори знають, хто захоче сам перегляне, а нав"язувати не потрібно, це не урок і не лекція, а швидше розважальний захід. Потрібно щось цікаве, динамічне, захоплююче. Справедливості ради "Леон" - не моє кіно, а "Форест" один раз можна подивитись, а для повторного перегляду нуднуватий. Отож підуть дивитись ті кому подобається,теж мають право, а в кого інші смаки - в інтернеті є все, переглядайте будь-який фільм і насолоджуйтесь.
Степан Бандера Показати IP 9 Листопада 2012 01:03
Знайшли куди сходити...телепні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus