USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

«Лякала інтернатом та ТЦК»: у гімназії Чернівців поліцейська погрожувала школярам

8 Березня 2024 12:07
У Чернівцях поліцейська погрожувала школярам здати в ТЦК їхніх батьків, а також хизувалася повноваженнями штрафувати.

Про обурливий інцидент в одній з гімназій міста розповіла мама одного з хлопчиків Інна Козуб у мережі, передає УНІАН.

Зі слів жінки, погрозами відзначилася співробітниця ювенальної поліції, яку запросила адміністрація навчального закладу.

Під час бесіди поліцейська лякала дітей 10-11 років інтернатом, СІЗО, штрафом їхніх батьків і заявила, що перевірятиме батьків на придатність до військової служби.

«Деректор з класним керівником викликали на бесіду з малолітніми дітьми без відома та дозволу батьків представницю поліції, яка принижувала дітей заставляла їх до виконання фізичних вправ: присідання та стояння в планці, а якщо дитина не могла стояти її з низу били ногою в живіт. Про залякування словесне взагалі мовчу... Пані поліцейська дуже цікавилась заробітньою платою батьків, залякували, що вона має право виписати штрафи і вони (діти) «жерти не будуть мати щомісяця». За цим всім спостерігали дорослі в особі класного керівника і шкільного психолога», – зазначила мати школяра.

Читати ще: На Закарпатті лікар ґвалтував чоловіків, поки вони були під дією препаратів: знайшли кілька сотень інтимних фото

За її словами, відбувалось залякування дітей інтернатом , колонією, СІЗО, перевіркою домівок працівниками поліції на придатність їхніх татів до військової служби. Діти були налякані настільки, що «боялись дихати».

У відповідь на обурення батьків директорка гімназії заявила, що це була «профілактична робота з дітьми».

«Ця профілактична робота призвела до порушення психологічного стану дітей, боязні йти до школи, половина дітей боялись прийти додому після уроків бо їх мали забрати в інтернат», – зазначила Козуб.

Вона зазначила, що ця ситуація порушує всі права дітей. Старші школярі, з якими проводили таку ж бесіду, зробили аудіо та поширили запис у чатах. Обурена жінка зазначила, що вчителі знівелювали всі настанови та знання про права дітей, яким вчили школярів до цього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 8 Березня 2024 13:27
Ласкаво просимо до воєнно-поліцейської держави.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus