USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцька гімназія має нову назву

25 Червня 2014 18:31
Депутати підтримали пропозицію перейменувати гімназію № 14 міста Луцька.

Відповідне рішення прийняли під час 61 чергової сесії міської ради сьогодні, 25 червня.

Відсьогодні «Луцький навчально-виховний» комплекс «Гімназія № 14» Луцької міської ради Волинської області носить ім’я відомого українського педагога і письменника Василя Сухомлинського.

Нагадаємо, це питання розглядалося під час засідання депутатської комісії з питань освіти та науки.

Як повідомив начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, що в управлінні чекали завершення навчального року, аби перейменування не завадило випускникам отримати документи.

На думку освітян, перейменування закладу дозволить поліпшити престиж закладу. Крім того, і учнів, і у педагогічного колективу є чимало доробків, які стосуються дослідження творчості Василя Сухомлинського.

Перейменування закладу передбачає й додаткові фінансові витрати. Адже необхідно буде змінити печатку гімназії. Це коштуватиме, повідомив Олег Гребенюк,близько 700 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 25 Червня 2014 18:33
Витрати перекриються поборами з батьків.
Дончанин до дідо Показати IP 25 Червня 2014 19:14
А сколько государство выделяет на школу? Остаются либо спонсоры либо родители. Поверь мне, у спонсоров при этом возникает куча проблем, даже для того, чтобы отдать в школу то, что ему не нужно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus