USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Ліфт, внаслідок обриву якого постраждала дівчина, у Луцьку встановили самовільно

4 Травня 2019 14:14
Ліфт, унаслідок падіння якого на вулиці Індустріальній у Луцьку травмувалася дівчина, не перебуває на обслуговуванні «Волиньліфта». Окрім того, підприємство не встановлювало жодної конструкції за вказаною адресою. Це дозволяє припустити, що ліфт там облаштували самовільно.

Нагадаємо, 3 травня з’явилася інформація про те, що внаслідок падіння ліфта в будинку на вулиці Індустріальній, 6 21-річна дівчина отримала перелом шийки стегна.

Як пізніше стало відомо, це офісно-виробниче приміщення однієї з місцевих фірм.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор ПП СРБУ «Волиньліфт» Андрій Ткачук, жодною інформацією про те, що за вказаною адресою працює ліфт чи підйомник він не володіє.

«Ліфт на вулиці Індустріальній, 6 у Луцьку не перебуває на технічному обслуговуванню нашого підприємства. Ніхто з наших працівників його не встановлював. Ми не проводили там жодних дій – ні з встановлення, ні з обслуговування ліфта», – сказав Андрій Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Житель Показати IP 4 Травня 2019 15:34
Цікаво - а як це взагалі можливо ??
Анонім до Житель Показати IP 4 Травня 2019 22:01
Елементарно. Змонтувала фірма, яка продає. А таких зараз - не одненька. Реєструвати як це положено не стали. От і все. А ще як варіант - змонтували хлопці з "Волиньліфт" вечорами як шабашку
Якяк Показати IP 4 Травня 2019 18:44
Та у нас ліфти, як і танки, в супермаркетах продаються....
Анонім до Якяк Показати IP 4 Травня 2019 22:02
Мабуть, Ви будете трохи здивовані, якщо трохи погуглите )))
Він Показати IP 4 Травня 2019 20:49
тобто ліфт, сам влаштувався в таємниці перед наглядачами...
Лучанин Показати IP 4 Травня 2019 22:31
Найдіть будинок на вулиці Індустріальній 6, там пром-зона.
Володимир Показати IP 5 Травня 2019 07:03
Може комусь відкрию маленьку таємницю, але право встановлювати та обслуговувати ліфти мають сила силенна компаній в Україні. Від зовсім малих, зі штатом 15-20 осіб, до величезних корпорацій на кшталт Otis, Schindler, тощо. І вони не повинні повідомляти Волинь-ліфт про свою роботу. Це перше. Друге, це те, що ліфт повинен бути зареєстрований в органах держгірпромнагляду, та наданий дозвіл на його експлуатацію. Тому вважаю більш доречним звернутися саме туди, тобто в держгірпромнагляд, стосовно саме цього ліфта.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus