USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Лучани вимагають, аби їх попереджали про відключення та ремонт ліфтів

12 Лютого 2019 11:16
Попри обіцянки відремонтувати ліфти, луцькі комунальники не поспішають цього робити. Саме із такими скаргами звертались містяни до Луцької міської ради.

Про це стало відомо під час оперативної наради сьогодні, 12 лютого, повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

З його слів, у Луцьку на вулиці Січова,3а – складна ситуація, пов’язана з ремонтом ліфтів.

«Мешканці скаржаться, мовляв, ніхто не починав жодних ремонтних робіт. Хто вводить мене в оману - лучани чи ви?» - звернувся до директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрія Крася посадовець.

На це головний комунальник Луцька відповів, що працівники СРБУ «Волиньліфт» зобов’язалися провести усі ремонтні роботи за вказаною адресою до 15 лютого. Зі слів посадовця, оскільки ремонтні роботи проводять у ліфтовій шахті або ж в машинній кабіні ліфта, то й мешканці цих робіт не бачать, бо не мають туди доступу.

«А ліфтери й не зобов’язані повідомляти мешканців, коли саме працюватимуть – вдень чи вночі», - додав Юрій Крась.

Утім, таке висловлювання дуже обурило виконувача повноважень міського голови. Він зазначив, що, навпаки, «ремонтники» зобов’язані перед початком ремонтних робіт проводити збори мешканців будинку, у якому планують ремонтувати ліфти, скласти кошторис. До того ж, з його слів, у кожному під’їзді повинні призначити уповноважену людину, яка займатиметься, власне, контролем питань щодо ремонту ліфтів.

«Кожна ремонтна робота повинна розпочинатися з того, що людям доводять до відома коли саме і з якої години спеціалісти приступлять до ремонту ліфтів. Люди, які живуть у цих будинках, повинні знати, коли, до прикладу, відключать ліфт», - зауважив Григорій Пустовіт.

На це Юрій Крась відповів, що відповідні збори проводять щоразу перед початком ремонтних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Лютого 2019 11:21
...А ЩЕ,ЩОБ ГРОШІ НА РЕМОНТ ЛІФТІВ НЕ ЗДИРАЛИ! Бо гроші ЗДЕРУТЬ ліфт відключать а потім місяцями нічого не роблять...Хто їх контролює? Де влада?
хехъ Показати IP 12 Лютого 2019 15:06
тільки уповноважених з під'їзду не набирайте з колишніх комуністів, будь ласка і, якщо потрібно доплачувати, робіть це так, щоб йшло безготівковим розрахунком для запобігання корупції
Анонім до хехъ Показати IP 12 Лютого 2019 16:51
"колишні комуністи" збудували будинки та встановили ліфти які сучасна влада не спроможна утримувати у належному стані та своєчасно і якісно їх ремонтувати.
хехъ до Анонім Показати IP 12 Лютого 2019 19:14
"Колишні комуністи» - чи не маєте на увазі стройбат з солдатів сонячного Узбекистану і Туркменістану? Що стіни в будинках хвилями ставили? А в підлозі - дірки в два пальці між дошками? Чи не "комуністи" в Луцьку ставили бойлерні, а потім за день зносили, тому що не там ставили ?? Ми орали))) Може, спасибі сказати, що вони ліфти придумали, комуністи? Як комуністи коммунізділі і в партаппарат стукали - це ВІДОМО дуже добре.
Ліфтер Показати IP 12 Лютого 2019 16:54
Уповноваженого обирають мешканці підїзду і кошти він збирає, після підписання договору на кап ремонт гроші уповноважений через банк перераховує на рахунок підрядника..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus