USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Лікарі без кордонів» евакуювали 26 людей із зони бойових дій на Волинь

13 Серпня 2022 20:00
На Волинь 13 серпня із зони бойових дій доставили 26 пацієнтів, які потребують госпіталізації. Людей привезли представники міжнародної гуманітарної місії «Лікарі без кордонів».

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Людей, які самостійно не могли евакуюватися, привезли спеціальним медичним потягом, у якому є генератор, киснева станція, реанімаційні ліжка та все необхідне для надання медичної допомоги.

Як повідомили в управлінні охорони здоров’я облдержадміністрації, усіх пацієнтів відповідно до ступеня тяжкості вже розподілили по медичних закладах області та надають допомогу.

Довідка

«Лікарі без кордонів» – міжнародна гуманітарна медична місія, яка вже кілька місяців допомагає евакуйовувати із зони бойових дій у західні області поранених та людей, які не можуть зробити це самостійно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus