USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відбувся традиційний турнір з футзалу «Дружба без кордонів»

17 Грудня 2018 23:07
Традиційний міжнародний турнір з футзалу серед спортсменів віком від 40 років «Дружба без кордонів» відбувся у Луцьку 15 грудня. До проведення турніру долучився Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом«, повідомляє прес-служба Фонду.

Традиційно в гості до Луцька приїхали футболісти з Білорусі та Польщі. Всього учасниками турніру стали 8 команд: ВІК Волинь (місто Луцьк), ФК «Володимирівка», ФК «Львів», «Адамс» (місто Брест), «Ветеран-Лучеськ» (місто Луцьк), АФК «Володимир», «Нововолинськ-Карраро», «Приватяж» (місто Хрубешів).

«Нам дуже подобається Луцьк. Ми з задоволенням щороку приїжджаємо на змагання. Стараємося перемогти, та не завжди виходить. Проте це не важливо, адже головне участь», – переконаний футболіст з Білорусі Микола Ярохович.

«Цей турнір всі чекають з нетерпінням. Він має свою історію та постійних учасників. Ветеранський футбол – це радість життя, спілкування, дружба. Разом з тим, це імідж міста», – зазначає голова Федерації футболу Луцька, гравець та засновник команди «Ветеран-Лучеськ» Василь Кохановський.

Керівник програми "Волинь спортивна« Дмитро Піддубний зазначив, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримує проведення спортивних турнірів та змагань, що відбуваються у Луцьку та області.

Адже спорт та фізична культура в пріоритеті роботи Фонду. Він побажав учасникам яскравих вражень, цікавої гри та перемоги для найсильніших.

За результатами насиченої запеклої боротьби, місця розподілилися так:

І місце – ФК «Львів», ІІ місце – «Ветеран-Лучеськ», ІІІ місце – ВІК «Волинь».

Переможці, призери та учасники отримали кубки, медалі, грамоти, дипломи і подарунки від організаторів змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus