USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лікарі припинили лікування Анастасії Заворотнюк, актриса у комі

15 Вересня 2019 12:52
Низка російських ЗМІ повідомляє про те, що лікарі припинили інтенсивне лікування 48-річної актриси Анастасії Заворотнюк, яка зараз перебуває у важкому стані в реанімації, пише «Новое время».

Як повідомлялося,у ЗМІ поширили інформацію, що у Заворотнюк діагностували онкологічне захворювання – пухлину головного мозку.

Зірка серіалу Моя прекрасна няня залишилася в московській клініці, але тільки під наглядом – медики припинили проводити спеціалізовану терапію, яка не дала позитивних результатів.

Раніше повідомлялося, що перед цим вона пройшла курс лікування в Польщі, після якого і потрапила в реанімацію.

Незважаючи на те, що близькі родичі та представники Заворотнюк утримуються від коментарів щодо стану її здоров’я, продюсер групи Ласкавий май Андрій Разін пролив світло на ситуацію, підтвердивши, що вона перебуває у вкрай важкому стані.

Зокрема, він повідомив, що зв’язався з її лікарями, які підтвердили, що актриса знаходиться в комі. За їхніми прогнозами, актрисі залишилося жити всього кілька днів, оскільки її стан лише погіршується:

«У Польщі все прискорилося – це ж швидко розвивається, порятунку практично немає. Вона зараз в комі, без свідомості, нікого туди не допускають, крім чоловіка. Я вчора подзвонив лікарям, які її спостерігають, запитав – можна відвідати? Кажуть, ні – ми її ввели вчора в штучну кому, на жаль, їй залишилося жити кілька днів. Всі можливі методи лікування вона пройшла, але почалася стадія – набряк мозку. На жаль, лікарі тут безсилі», – розповів він.

Разін також додав, що у Заворотнюк такий же діагноз, як у Жанни Фріске. Він зазначив, обидві зірки раніше вдавалися до омолоджуючої процедури з використанням стовбурових клітин, яка, на його думку, і стала причиною розвитку онкології:

«Пам’ятаю, ще років 15 тому вона мені говорила: Ти не пробував стовбурові клітини? Нова методика омолодження, продовжує життя – за нею майбутнє. Тоді це було модно, багато артистів, в тому числі і Жанна Фріске, цим захоплювалися, хотіли бути вічно молодими», – згадує продюсер.

Разін також припустив, що здоров’я артистки підкосили багаторічні кредити – борги з іпотеки, через які вона щодня перебувала в стані стресу.

«Позначився стрес від багаторічної історії з боргами за іпотекою», – додав він.

За даними російських ЗМІ, наразі з Заворотнюк перебуває її чоловік Петро Чернишов. Актриса частково паралізована – лікарі діагностували у неї парез правої частини тіла. Крім того, здоров’я актриси погіршується через набряк мозку і запалення легенів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оптимістка Показати IP 16 Вересня 2019 16:37
Читала, що це фейк і сама Заворотнюк коментувала, що у неї все гаразд..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus