USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Лікарні Волині планують обладнати сонячними панелями

15 Грудня 2023 20:42
До України незабаром надійде партія сонячних панелей, наданих італійською компанією ENEL у межах ініціативи Європейської комісії для забезпечення стабільним електропостачанням українських лікарень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Міненерго.

Для встановлення обладнання експерти Програми розвитку ООН (UNDP) провели оцінку 26 закладів охорони здоров’я Київської, Одеської, Житомирської та Волинської областей.

У межах проведених експертами UNDP досліджень, серед яких збір даних про споживання електроенергії та комплексні обстеження будівель, було розроблено рекомендації з енергоефективності.

Читати ще: 21 медзаклад Волині оснастять сонячними електростанціями

Запропоновані рішення покликані забезпечити 26 лікарень та їх понад 46 тисяч пацієнтів щорічно стабільним та автономним постачанням енергії. За попередніми оцінками, надані партнерами сонячні енергетичні системи можуть потенційно зменшити загальне споживання електроенергії для 26 об’єктів на 25%.

Читати ще: Волинська область – перша в Україні, де на ЦНАПах встановили сонячні панелі

Всього передбачається передача Україні 5700 одиниць відповідного обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus