USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Він більше не легенда», – Малиновський про волинянина Тимощука, який мовчить про війну

4 Березня 2022 19:44
Гравець «Аталанти» та збірної України Руслан Малиновський висловився про співвітчизників, які покинули російські клуби після вторгнення путінських військ до нашої країни, а також поділився думкою про зрадницьке мовчання волинянина Анатолія Тимощука, який, наче нічого й не трапилося, продовжує працювати асистентом тренера російського «Зеніта».

Про це йдеться на сайті телеканалів «Футбол».

«Я вважаю, що хлопці, які залишили російські клуби, вчинили правильно. Андрій Воронін вчинив як одесит та патріот країни, який багато віддав Україні. Він дуже любить Одесу, я це знаю.

Щодо Тимощука, треба запитати в нього самого. Важко щось коментувати, але для мене це дивно. Я не можу пояснити його позицію у цій ситуації, але вважаю, що це неправильно. Не знаю, як він із цим житиме, але він більше не легенда українського футболу, це сто відсотків. За ці дні про його заслуги вже всі забули, – сказав Малиновський.

Нагадаємо, що після нападу Росії на Україну клуби країни-агресора вже встигли покинути українці Ярослав Ракицький, Іван Ордець, Андрій Воронін та ще кілька футболістів, тоді як «легенда» Тимощук продовжує боягузливо мовчати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 4 Березня 2022 20:01
А шо він має співати? До чого це
Lutsk Показати IP 4 Березня 2022 22:13
А був же час, коли цим ган*ном Луцьк гордився. Тухляк...
Анархист Показати IP 5 Березня 2022 03:40
Жаба удушила "коллегу"...
пенсіонерка Валя Показати IP 11 Грудня 2022 21:09
та він просто Гандон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus